Meniu

Căutați bilete de avion din Canada

Canada

 • Toronto
 • Ottawa
 • Informații generale

  Limba oficială Engleză, Franceză
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-5 (iarna)
  Valută: Dolar canadian (CAD)

 • Turul de zi și noapte la Cascada Niagara

  Spectacolul de lumini proiectat pe timp de seară peste cascadă este fabulos! În plus, vara totul este și mai romantic – aveți jocuri de artificii în fiecare miercuri, vineri și duminică (nu ne mirăm că e principalul loc pentru cereri în căsătorie!)

 • Grădini superbe

  De văzut neapărat: Grădina Botanică, Music Garden (grădină special dedicată muzicii clasice, unde au loc concerte pe timp de vară) și Alan Gardens Conservatory (care adăpostește plante în sere de tip victorian).

 • De neratat

  BAPS Shri Swaminarayan Mandir. Pe cît de greu e de pronunțat, pe atât este de spectaculos! Templul este făcut aproape în totalitate din marmură gravată, ceea ce-i conferă un aer ușor ireal și magic!

Toronto

Când spui Toronto, spui în primul rând CN Tower – simbolul orașului este o adevărată bijuterie arhitecturală! Pe lângă faptul că puteți admira orașul de sus pe o rază de până la 160 km, în interior aveți peste 740m2 care abundă în cafenele, restaurante rafinate cu mâncare tipic canadiană, zone de joacă pentru copii, dar și magazine cu obiecte artizanale. Iată însă și alte câteva recomandări, la fel de spectaculoase:

 1. Ripley’s Aquarium – situat chiar în centru, acesta vă va încânta privirile cu exponatele sale unice! Este un loc perfect de vizitat dacă sunteți în vacanță cu copiii (vă sugerăm să vă cumpărați cardul Toronto pass pentru a beneficia și de reducere).
 2. Centrul de Știință Ontario – cunoscut pentru faptul că are o abordare interactivă de prezentare, centrul a devenit și un pilon important în susținerea educației din Ontario.
 3. Hockey Hall of Fame – din moment ce Canada este tărâmul-mamă când vine vorba de hochei, este obligatoriu să vizitați acest loc și să prindeți un pic din istoria sportului preferat al canadienilor!
 4. Casa Loma – castelul a fost finalizat în 1914 și străjuiește pe vârful unui deal. Întins pe 5 acri de pâmânt, era cea mai mare rezidență privată din Canada la acea vreme, iar în prezent găzduiește aproximativ 250 de evenimente anual. Turul se face fără ghid, însă asigurați-vă că nu ratați niciun etaj, grădinile și subsolul! În plus, clădirea trebuie văzută și seara, întrucât este iluminată într-un mod spectaculos!

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Canada pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Canada pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Canada, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Canada?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Canada atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Canada