Meniu

Madrid Franţa - Căutați bilete de avion

Franţa

 • Paris
 • Nisa
 • Marsilia
 • Bordeaux
 • Lyon
 • Strasbourg
 • Ajaccio
 • Informații generale

  Limba oficială Franceză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Orașul luminilor

  Parisul a fost numit “Orașul luminilor”, dar nu datorită electricității. Denumirea vine încă din Iluminism, când Parisul era un important centru al educației, artei și filozofiei. Odată cu modernizarea orașului, numele a devenit cu adevărat adecvat.

 • Cum puteți intra gratuit la Luvru

  În mod normal, intrarea costă 17,50 €, însă accesul la colecțiile permanente ale muzeului este gratuit în prima zi de duminică a fiecărei luni. Mai mult, în fiecare vineri, de la 18:00 la 21:45, tinerii sub 26 de ani pot vizita muzeul gratis.

 • Știați că…

  Striptease-ul a luat naștere la Paris în 1894? Totul a început dintr-o întâmplare: o femeie a urcat pe scenă și în timpul dansului și-a dat seama ca avea pe haine un purice, iar în încercarea de a-l prinde și-a scos toate hainele.

Paris

Încărcat de istorie, Parisul este genul de oraș în care nu aveți cum să vă plictisiți. Cu siguranță veți avea nevoie de cel puțin o săptămână doar ca să vizitați obiectivele turistice ultracunoscute: Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Palatul Versailles, Bazilica Sacre-Coeur sau Catedrala Notre Dame. Apoi, puteți găsi o multitudine de locuri la care aveți acces în mod gratuit – iată ce vă recomandăm noi:

 • Parcul Buttes-Chaumont

Situat pe Rue Botzaris, nr 1, este unul dintre cele mai romantice parcuri ale Parisului. Aici, veți găsi multe specii de păsări și puteți admira în același timp cascade, poduri, peșteri, bâlciuri sau locuri de joacă pentru copii. Asigurați-vă că nu ratați nici panorama peste oraș de la Temple de la Sybille – priveliștea este absolut superbă!

 • La Promenade Plantée

Situat pe Avenue Daumesnil, zona Gare de Lyon – Bercy, La Promenade este un  loc de plimbare și relaxare, construit în 1993 peste o fostă șină de tren. E faimos pentru spațiile verzi și copacii care creează o adevărată oază de relaxare în mijlocul orașului. De-a lungul celor 4,5 km ai săi, puteți admira galerii întregi de artă, dar și clădiri cu arhitectură atipică.

 • Arènes de Lutèce

Situate în Cartierul Latin, arenele sunt o dovadă a moștenirii romane a Parisului. Datează din secolul 1 d.Hr. și se crede că e cel mai lung amfiteatru roman construit vreodată. Mergeți într-o după amiază și bucurați-vă de o partidă de pétanque.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Madrid spre Franţa pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Madrid spre Franţa pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Madrid spre Franţa, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Madrid spre Franţa?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Madrid spre Franţa atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Madrid

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Madrid - Franţa