Meniu

Zboruri Turkish Airlines din București spre Seoul

Arată filtrele

Seoul

 • Informații generale

  Limba oficială Coreeană
  Ora locală: UTC +9
  Valută: Won sud-coreean (KRW)

 • Coreenii adoră să petreacă

  Puburile și barurile din Seul sunt deschise pe tot parcursul nopții și oferă o gamă variată de băuturi și cocktailuri. Iar pentru nopțile în care petreceți un pic prea mult, vă puteți delecta a doua zi cu o înghețată care îndulcește mahmureala.

 • Gangnam-style

  Dacă ajungeți în Seul, vă recomandăm să acordați o atenție deosebită districtului Gangnam-gu, cunoscut drept Beverly Hills din Coreea. A devenit cunoscut datorită lui PSY, așa că vă invităm să faceți cunoștință cu luxul coreean.

 • Visează, Proiectează, Joacă-te

  Dongdaemun Design Plaza este una dintre bijuteriile arhitecturale din Seul. Este construită în stil neo-futurist și găzduiește atât expoziții internaționale de artă, cât și evenimente culturale, de business, de fashion sau târguri.

De ce merită să vizitați Seul

 

Capitala Coreei de Sud este unul dintre cele mai mari centre culturale și de afaceri din Asia. Aici, toată lumea este familiarizată cu tehnologia, iar în termeni de lumini și neoane, Seul este un concurent puternic pentru Tokyo sau New York. Mai mult, șansele să nimeriți un festival în timpul vacanței sunt foarte mari, pentru că orașul petrece în continuu.

De asemenea, este destinația preferată de vacanță pentru fanii sporturilor online și pentru cei pasionați de cumpărături. O simplă plimbare prin districtul Myeongdong vă aduce în fața unor magazine și buticuri exclusiviste. Piața Namdaemun este un alt loc foarte bun pentru suveniruri, haine și chiar gadgeturi.

Dacă vă gândiți că o astfel de metropolă modernă este lipsită de monumente, vă înșelați. Palatul Gyeongbokgung, Palatul Changdeokgung sau Templul Buddhist Jogyesa sunt doar câteva locuri de importanță istorică. 

Mâncarea din oraș, atât cea servită în restaurante, cât și cea servită la standurile stradale, este extrem de variată. Bucătăria coreeană este un amestec de gusturi picante, dulci și amare, astfel încât oricine să-și găsească preparatele potrivite gusturilor sale. Specialitatea locului este orezul cu kimchi (varză napa sărată și murată), pe care o puteți prepara singuri, la oricare din multele restaurante de tipul ”Cook-it-yourself”. Ca restaurante tradiționale, vă recomandăm Maple Tree House Itaewon și Jungsik.

Aeroporturi

București Seoul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Seoul