Meniu

Bourgas Bratislava - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Bratislava

 • Informații generale

  Limba oficială Slovacă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • OZN-uri peste oraș

  Centrul Vechi și cel mai mare cartier suburban – Petržalka – leagă podul peste care atârnă... OZN-uri! Suspendat la peste 84 de metri, este un pilon pentru pod, un punct de observație, dar și restaurant (la baie veți avea cea mai interesantă priveliște!) 

 • Orașul celor două granițe

  Bratislava este singura capitală europeană ale cărei granițe se suprapun cu granițele țării! În vest și sud-vest se învecinează cu Austria, iar în sud-est, cu Ungaria. 

 • Zilele Bratislavei

  Acestea au loc la final de aprilie și început de mai și sunt prilej de sărbătoare – atunci au loc numeroase concerte, parade și demonstrații outdoor. În plus, muzeele dau acces gratuit la colecțiile lor pe timpul zilei. 

Ce trebuie să știți despre Bratislava

Capitala Slovaciei a devenit o destinație turistică extrem de căutată în ultimii ani, acesta fiind și un efect al proximității față de Viena și al ușurinței cu care se poate ajunge dintr-o parte în alta. În plus, Bratislava își atrage călătorii cu un aer extrem de boem și romantic, numai bun pentru o vacanță sau un city break de îndrăgostiți.
Situată pe Dunăre, Bratislava pare că își deschide calea către fluviu. Puteți începe explorarea chiar de aici și să descoperiți cafenelele și plaja artificială de pe malul acestuia. Grădinile din cartierele înconjurătoare și atmosfera de pe bulevardul ce se întinde de-a lungul fluviului sunt un început numai bun pentru a lua pulsul orașului. Atenție! Înotul în Dunăre este strict interzis! 
Nu foarte departe se află și Podul SNP, iar lângă acesta, pe deal, păzește Bratislavský hrad – castelul renascentist-baroc. La picioarele dealului se întinde Centrul Vechi Hviezdoslavovo námestie – o piață înconjurată de clădiri antice și împânzită cu zeci de străzi înguste, pline de berării. Tot în piață puteți găsi și primăria, iar în apropiere, Poarta Michalska – singură poartă a orașului care s-a păstrat de-a lungul timpului.
La marginea Centrului Vechi, veți da peste un mic Palat Prezidențial, care datează încă din sec. 18, dar și o grădină în stil franțuzesc. Iar dacă tot sunteți aici, mergeți și până în districtul Devin – aici puteți vedea ruinele medievale și cimitirul eroilor războiului slav, care tronează peste întreg orașul. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Bourgas spre Bratislava pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Bourgas spre Bratislava pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Bourgas spre Bratislava, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Bourgas spre Bratislava?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Bourgas spre Bratislava atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Bourgas Bratislava

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Bourgas - Bratislava

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Bratislava!

Alegeți hotel în Bratislava