Meniu

Căutați bilete de avion din Huaraz

Huaraz

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă, Quechua, Aymara
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Sol (PEN)

 • La cumpărături

  Plaza de Armas și Strada Luzuriaga sunt locurile cele mai potrivite din care să vă cumpărați suvenirurile. Aici veți găsi genți din piele, bijuterii artizanale, materiale textile peruviane și condimente tradiționale. 

 • Când pornim în drumeție?

  Cea mai indicată perioadă pentru aventuri pe munte este cea dintre sfârșitul lunii iunie și începutul lui august, când temperatura aerului este una extrem de plăcută, iar precipitațiile nu sunt bogate. 

 • O floare cum alta nu-i

  Puja Raimondiego este una dintre cele mai rare specii de plante din lume, pe care o veți găsi în Parcul Național Huascaran. Aceasta are o înălțime incredibilă, de 8 metri, și înflorește odată la 50-75 de ani.

Vacanță în Huaraz: natură sălbatică și fripturi renumite la nivel mondial

Huaraz este un orășel localizat în regiunea peruană Ancash, între șirurile de munți Cordillera Blanca și Cordillera Negra. Din acest motiv, orașul este una dintre destinațiile preferate de turiștii pasionați de drumeții montane într-o vacanță activă. Situat la o înălțime impresionantă de peste 3.000 de metri, Huaraz oferă turiștilor priveliști de vis. Aici veți găsi deopotrivă condițiile perfecte de practicare a sporturilor de iarnă, dar și o natură sălbatică, virgină, în parcul național din apropiere, Huascaran. 

Acest parc vă pune la dispoziție trasee de munte ce pot fi explorate zile întregi. În aceste drumeții veți putea poposi la ruinele preincașe Chavin de Huantar și Wilcahuain sau puteți vizita Muzeul Regional de Ancash, unde se află cea mai mare colecție de sculpturi antice din piatră din întreaga America de Sud.

Bucătăria regiunii Huaraz este una tradițională, bazată pe preparate din ingrediente naturale, de proveniență muntoasă. Printre acestea se numără picante de cuy, o friptură din carne de porc de Guinea în sos roșu picant, renumită în întreaga lume. În baruri și localuri, dar și la standurile aflate în piețe, veți regăsi savoarea supelor de pui specifice și pe cea a fripturii pachamanca, gătită sub pietre încinse pe grătar, cu garnituri din porumb sau cartofi copți. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Huaraz pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Huaraz pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Huaraz, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Huaraz?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Huaraz atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Huaraz