Meniu

Căutați bilete de avion spre Petrolina

Arată filtrele

Petrolina

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Momente unice de relaxare

  Ce este o vacanță în Petrolina fără niște clipe de relaxare pe o plajă cu nisip auriu? Cele mai frumoase locuri sunt Balneário de Pedrinhas și insulițele din vecinătate, ideale pentru scăldat în apele limpezi ale râului São Francisco.

 • Orașul de piatră

  Etimologia denumirii regiunii provine de la cuvintele “pedra” și “linda”, traducerea însemnând “frumoasa piatră”. Aceasta a constituit materialul de construcție al catedralei-simbol a orașului Petrolina.

 • Industria de export

  Din regiunea aglomerării urbane Petrolina-Juazeiro provine aproximativ 90% din exportul de fructe mango al Braziliei, dar și 30% din exportul de struguri.

   

Petrolina, orașul unde agricultura braziliană înflorește

Oraș în mare parte agricol, Petrolina se află în Statul Pernambuco din nord-estul Braziliei. Ca și scurt istoric, un rol fundamental în formarea regiunii de astăzi l-a jucat o figură marcantă a secolului 19 – Episcopul Dom Malan. Acesta s-a implicat activ în promovarea accesului la educație și îngrijire medicală în zonă, fapt ce a condus ulterior până și la construirea de instituții locale: catedrale, biserici, un palat diecezan, școli și spitale. 

Catedrala Sagrado Coração de Jesus reprezintă o atracție care vă va tăia respirația. Situată în piața principală, Praça Dom Malan, catedrala impresionează prin cele două turnuri impunătoare, fațada pietruită și vitraliile franțuzești ce aparțin stilului neo-gotic în care a fost înălțată. Peisajele fascinante ale zonei pot fi admirate de pe punțile de peste râul din apropiere, São Francisco. La fel de bine vă puteți bucura de o plimbare relaxantă prin Serrote de Urubu sau pe malul râului Orla de Petrolina, unde veți întâlni o suită de baruri și cluburi de noapte.

Pentru cei pasionați de bucătărie, vă recomandăm complexul gastronomic Bodódromo. Aici sunt concentrate cele mai multe restaurante care vă vor îmbia cu preparate tradiționale bucătăriei Braziliei nordice, bazate în special pe carnea din miel și oaie. Veți avea parte, astfel, de o porție delicioasă de friptură din pastramă de capră a cărei rețetă a dăinuit peste ani, dar și de fructe proaspete servite la standurile culinare stradale ce împânzesc zona.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Petrolina pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Petrolina pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Petrolina, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Petrolina?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Petrolina atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Petrolina

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Petrolina

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Petrolina!

Alegeți hotel în Petrolina