Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Vitoria da Conquista Glauber de Andrade Rocha

Arată filtrele

Vitoria da Conquista

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Situl memorial

  Nu plecați din Vitória fără să vizitați Monumento aos Ex-Pracinhas da Segunda Guerra Mundial, monumentul ridicat în onoarea soldaților căzuți în cel de-al Doilea Război Mondial.

 • Sezonul sărbătorilor

  În fiecare an între 15 și 25 decembrie, orașul găzduiește târgul de Crăciun, Natal de Vitória da Conquista. Aici veți putea asista la numeroase spectacole tematice ale artiștilor și corurilor venite din toată regiunea.

 • La cumpărături

  Shopping Conquista Sul este cel mai mare mall din oraș, dar și din întreaga regiune. Dacă vreți să vă relaxați, faceți o plimbare prin outlet-uri, savurați o masă delicioasă la unul din restaurante sau vizitați unul dintre cele trei cinemauri.

De ce merită să vizitați Vitória da Conquista

Vitória da Conquista se află în statul Bahia din estul Braziliei. Orașul este situat pe un platou la o altitudine de aproximativ 1000 de metri și este faimos pentru climatul extrem de răcoros pentru un oraș nord-brazilian (temperaturile ating chiar și 10 grade Celsius). Acesta este extrem de cunoscut pentru culturile de cafea aromată. 

Orașul a fost fondat în 1783, după câteva bătălii împotriva triburilor indigene Imboré și Mongoió. Învingătorii proveneau din Portugalia, și erau conduși de João Gonçalves da Costa. Acesta a ridicat o așezare în apropierea câmpului de luptă, și a început construirea unei biserici. Așezarea și-a schimbat numele de mai multe ori, până când numele actual a fost acceptat oficial în 1943. 

Vă puteți începe vacanța în Vitória cu o plimbare în jurul pieței principale, Praça Tancredo Neves, unde veți găsi catedrala Nossa Senhora das Vitórias. Dacă sunteți pasionați de istoria perioadei coloniale și de războaiele pentru independență, vă recomandăm Museu Regional Vitória da Conquista, unde veți înțelege mai în detaliu trecutul regiunii în care ați ajuns.

Preparatele culinare din regiune vă vor încânta. Vă recomandăm să încercați tradiționala vatapá, de origine africano-braziliană, un piure preparat cu creveți și pește, servit cu pâine de casă, caju, alune și mazăre. Un alt fel de mâncare popular este moqueca, o saramură de pește cu roșii, usturoi, ceapă și coriandru.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Vitoria da Conquista Glauber de Andrade Rocha pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Vitoria da Conquista Glauber de Andrade Rocha pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Vitoria da Conquista Glauber de Andrade Rocha, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Vitoria da Conquista Glauber de Andrade Rocha?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Vitoria da Conquista Glauber de Andrade Rocha atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Vitoria da Conquista Glauber de Andrade Rocha

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Vitoria da Conquista!

Alegeți hotel în Vitoria da Conquista