Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Cuiaba Marechal Rondon Intl

Arată filtrele

Cuiaba

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-3 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Cupa Mondială și marele stadion

  Orașul deține cel mai mare stadion din statul Mata Grosso – Arena Pantanal, cu o capacitate de peste 40 000 de spectatori. Acesta a reprezentat terenul unde s-au desfășurat câteva partide de la Cupa Mondială de Fotbal din 2014.

 • Un oraș fierbinte

  Dacă vă plac temperaturile ridicate și nu vă simțiți incomodați de căldură, atunci o vacanță în Cuiabá va fi ideală! Temperatura medie anuală este de 25°C, foarte rare fiind zilele cu 20 de grade sau mai puțin.

 • Orașele gemene

  Cuiabá împreună cu Várzea Grande sunt considerate orașe gemene și sunt adeseori confundate unul cu celălalt. Acestea sunt despărțite de Râul Cuiaba și împreună au o populație care se ridică la peste 800 000 de locuitori.

   

Un oraș fondat în goana după aur: Cuiabá

Cuiabá este capitala statului brazilian Mata Grosso, situată în partea central-vestică a țării. Orașul a fost întemeiat în timpul marii goane după aur din secolul 18. 

Vremea din Cuiabá vă îndeamnă la plimbări în aer liber. Vizitați unul dintre parcurile din apropiere, Tia Nair sau Massairo Okamura, unde vă veți bucura de priveliști pline de zone verzi și poate chiar veți organiza unui picnic. În timpul plimbării prin oraș, veți observa clădirile vechi, majoritatea dintre ele biserici impresionante, demne de vizitat, precum monumentala catedrală metropolitană, Catedral Metropolitana Basílica Senhor Bom Jesus, sau biserica în stil gotic Nossa Senhora de Bom Despacho, care a servit ca sursă de inspirație pentru faimoasa catedrală franceză Notre Dame.

Atunci când vă planificați vacanța în Cuiabá, luați în considerare aspectul culinar: vă recomandăm restaurantul Mahalo de pe Rua Presidente Castelo Branco 369, care vă oferă preparate braziliene în versiunea lor elegantă, fiind considerat unul dintre cele mai bune localuri din regiune. 

La aproape 8 km distanță de centrul orașului se află cel mai apropiat areoport - Aeroporto Internacional Marechal Rondon. Contrar a ceea ce ar putea sugera numele său, acesta operează doar zboruri naționale către alte orașe din Brazilia. Dacă plănuiți o vacanță aici, cu siguranță veți ateriza pe un alt aeroport, precum cel din São Paulo sau Rio de Janeiro, iar mai apoi să ajungeți în zonă cu autoturismul.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Cuiaba Marechal Rondon Intl pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Cuiaba Marechal Rondon Intl pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Cuiaba Marechal Rondon Intl, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Cuiaba Marechal Rondon Intl?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Cuiaba Marechal Rondon Intl atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Cuiaba Marechal Rondon Intl

Orarul zborurilor: Cuiaba

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Cuiaba!

Alegeți hotel în Cuiaba