Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Aracatuba Dario Guarita

Arată filtrele

Aracatuba

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Din ce în ce mai mulți copaci

  Orașul se mândrește cu un spațiu verde în continuă expansiune, iar obiectivul autorităților este să împădurească 30% din regiune. Momentan, procentul este la 12%.

 • Conexiuni rapide

  Datorită faptului că aeroportul se află în imediata apropiere a orașului, nu veți întâmpina probleme la transportul până în oraș. De obicei, cursa durează 15 minute.

 • Cupim casqueirado

  Araçatuba este un punct foarte important pe harta culinară a regiunii. Cel mai popular fel de mâncare tradițional este cupim casqueirado, mușchi de porc în sos de rodie - cu siguranță veți vrea să îl încercați!

De ce merită să vizitați Araçatuba

Araçatuba, cunoscut și drept „Araça”, este un oraș situat în partea de nord-vest a statului brazilian São Paulo. În imediata apropiere veți găsi râul Tietê, a cărei apă incredibil de curată atrage numeroși turiști în căutare de o oază de relaxare într-o zi toridă. Micul paradis se află la o distanță de jumătate de oră și este locul ideal în care să vă încheiați vacanța în Araçatuba.

Orașul în sine este încă în dezvoltare, dar este locul ideal în care să cunoașteți cultura autentică a sudului Braziliei, fără a vă înghesui într-o metropolă. Vă recomandăm să explorați Araça pe jos, pentru a-i simți cu adevărat atmosfera specifică. Cel mai bun loc din care puteți începe este Museu Histórico e Pedagógico, pe Rue Quinze de Novembro 247. Localizat în inima orașului, muzeul vă va oferi toate informațiile pe care trebuie să le știți legat de istoria locului.

În ciuda faptului că este un oraș micuț, aici nu vă veți plictisi niciodată. Barurile și cluburile din centrul orașului sunt locurile pe care nu trebuie să le ratați dacă vreți să cunoașteți atât localnicii, cât și turiștii care vin aici. Cele mai bune locuri sunt Portuguese, pe Avenida da Saudade 872 și Porks, pe Rua Aguapeí 1884.

Ca preparate culinare, în oraș veți găsi atât delicii braziliene – la Barracao, pe Rua Humaita 966 sau la Bola 7, pe Avenida Paulista –, cât și delicii din bucătăria italiană. Dacă vreți să comandați o pizza sau o porție delicioasă de paste, Pizzaria Donna Oliva vă așteaptă pe Avenida Saudade 1225.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Aracatuba Dario Guarita

Orarul zborurilor: Aracatuba

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Aracatuba!

Alegeți hotel în Aracatuba