Ce este check-in-ul în aeroport?

Ce este check-in-ul în aeroport?

Check-in-ul presupune controlul documentelor de călătorie, iar la ghișeele de check-in, reprezentanții companiei aeriene vor face controlul documentelor. După control, pasagerul primeste cartea de îmbarcare, care vă dă dreptul să urcați la bordul aeronavei și codul de identificare al bagajului, care este atribuită aeronavei.

La sosirea la aeroport, fiecare pasager trebuie să meargă, în primul rând, la check-in pentru a arăta documentele și obține cartea de imbarcare.

Unele companii aeriene percep o taxă suplimentară check-in-ul în aeroport - cum ar fi Wizz Air sau Blue Air. Înainte de plecare, asigurați-vă că verificați la aeroport că biletul dumneavoastră este plătit. Informații cu privire la taxele de vamă, veți găsi în normele compania aeriană. Mai multe despre check-in-ul la aeroport aflați aici.

Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky Travel Search.

Sunteți interesat, însă aveți nevoie de mai multe informații?
Anulare
Vă mulțumim!

Sugestille ne ajută să realizăm articole utile pentru dvs.

Momentan nu s-au putut transmite sugestiile dvs.

Retrimiteți Încercați mai târziu