Meniu

Alianța SkyTeam

Alianța SkyTeam

SkyTeam este una dintre cele mai mari alianțe din lume, alături de Star Alliance și One World. Companiile aeriene membre deservesc peste 170 de țări, ajungând la aproximativ 930 de aeroporturi. Din alianța SkyTeam fac parte 20 companii aeriene care transportă anual în jur de 470 de milioane de pasageri.

Cum funcționează programul de fidelizare?
Companiile aeriene afiliate la Sky Team oferă clienților săi programe de loialitate integrate în cadrul alianței. Pasagerii cumulează mile dacă zboară cu oricare din companiile membre, având posilitatea de a le transforma în bilete de avion sau în alte reduceri.

Companiile membre Sky Team sunt Aeroflot, Aerolineas Argentinas, AeroMexico, Air Europa, Air France, Alitalia, China Airlines, China Eastern, China Southern, Czech Airlines, Delta, Garuda Indonesia, Kenya Airways, KLM, Korean Air, Middle Eastern Airlines, Saudia, Tarom, Vietnam Airlines și Xiamen Airlines.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!