Meniu

SkyTeam | Round the World

SkyTeam | Round the World

Multă lume doar visează să călătorească în jurul lumii. Acum există o soluţie facilă ca acest lucru să se întâmple cu adevărat. Cu Permisul SkyTeam Round The World veți avea nevoie doar de un singur bilet pentru o călătorie în jurul pământului.  Platforma specială „Round the World Planner” este instrumentul ideal  pentru a planificarea unei călătorii de vis, prin doar câteva click-uri.

Care sunt beneficiile? 

Vă bucurați de flexibilitate

Planificaţi-vă  itinerariul pe harta uneia dintre cele mai mari reţele ale unei  alianţe din lume. SkyTeam deserveşte mai mult de 1050 de destinaţii, din 179 ţări, cu peste 16.250 de zboruri  zilnice.

Călătoriți după bunul plac, de la 10 zile până la 1 an

Cu SkyTeam, călătoriți prin lume în propriul ritm. În funcţie de timpul de care dispuneți, vă puteți întoarce în 10 zile, 6 luni sau chiar un an.

Mai multe escale pentru a explora
Puteți alege să parcurgeți de la 3 până la 15 escale.  Itinerariul trebuie să  înceapă şi să se încheie în aceeaşi ţară şi să includă un zbor transatlantic şi un zbor transpacific.

Rezervări flexibile

Doriți să stați în Praga o zi în plus sau vreți să ajungeți la Sydney la timp pentru un spectacol la operă? Nicio problemă, modificările datelor de călătorie sunt foarte uşor de efectuat. Contactați Serviciul Clienți care vă va transfera către cel mai apropiat reprezentant Skyteam pentru asistenţă.

Mai puţine restricţii privind direcţia în care doriți să călătoriți
Puteți merge de la est spre vest sau de la vest spre est. Cu Permisul SkyTeam Round the World nu trebuie să călătoriți mereu în aceeaşi direcţie. Puteți oricând să faceți cale întoarsă pe acelaşi continent.

Călătoriile efectuate pot aduce mai multe avantaje
Dacă în momentul în care faceţi rezervările sunteți deja membru al unui program de fidelizare oferit de oricare din cele 20 de companii aeriene membre SkyTeam, aventura dvs. prin lume vă va ajuta să acumulați mile.  

Tariful potrivit pentru dvs.
Există sute de posibilităţi pentru a planifica o aventură în jurul lumii. SkyTeam oferă patru pachete în funcţie de numărul de Mile pe care intenționați să le parcurgeți (26.000 mile, 29.000 mile, 34.000 mile sau 39.000 mile), cu tarife în funcţie de clasa de călătorie şi de punctul de plecare al călătoriei.

 

Oferta specială Round the World presupune 10% discount din tariful valabil pentru un maximum de 26,000 mile.

  • Perioadă de vânzare:   până la 31 martie 2016
  • Perioadă de călătorie: 10 februarie – 30 iunie 2016 (data de începere a călătoriei)

 

 

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!