Meniu

Air Berlin

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Air Berlin pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Air Berlin zboruri?

Orarul de zbor al Air Berlin acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Air Berlin?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Air Berlin cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Air Berlin. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Air Berlin?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Air Berlin

Air Berlin

Compania aeriană Air Berlin este al doilea mare transportator imediat după  Lufthansa din Germania. Ea s-a înfiintat în USA ca  Air Berlin Inc. A fost momentul în care numai avioane ale țărilor aliate ar putea ateriza în Berlinul de Vest. Primul zbor a avut loc la 29 aprilie 1979 privind ruta Berlin Tegel - Palma de Mallorca. În prezent, își desfășoară activitatea în jurul lumii. În Decembrie 2011 Air Berlin și Etihad Airways au stabilit un parteneriat strategic și din primăvara anului 2012, Air Berlin a fost un membru al alianței aeriene globale One World.

După suspendarea activității companiei airberlin, pe rutele operate de companie va zbura i.a.: Lufthansa.

Bagaje

Limita pentru bagajele gratuite este de 20 kg la Clasa economic și 30 kg la Clasa business. Aceste reguli se aplică și copiilor. Daca rezervarea se face pentru un zbor dus-intors cu o perioadă de ședere de 29 de zile sau mai mult, limita de greutate este de 30 kg pentru clasa economic și 40 kg pentru clasa business. 
Fiecare pasager care zboară spre SUA sau Canada are voie să transporte 1 bagaj de maxim 23 kg dacă zboară la clasa economic și 2 bagaje de maxim 23 kg dacă zboară la clasa business. Pentru copii, se poate transporta un bagaj de maxim 23 kg și un cărucior. 
Se poate lua un singur bagaj de mână per pasager, de maxim 6 kg, iar dimensiunile nu au voie să depășească 55 x 40 x 20 cm.

Clase tarifare

Air Berlin oferă locuri la Clasa Economic (JustyFly, FlyDeal, FlyClassic, FlyFlex) și Clasa Business ( FlyDeal business, FlyClassic business, FlyFlex business).
Clasa Economic, având curse pe rute de scurtă și lungă distanță, oferă fotolii ergonomice din piele. Cu patru ore înaintea zborului pasagerii pot rezerva fotolii XL, care au 10 cm în plus spațiu pentru picioare. 
Pe rutele de lungi distanțe din clasa economic fiecare scaun are port ecran și USB. Pasagerii pot viziona filme, seriale sau asculta muzică și cărți audio. Fotoliile se pot extinde cu 15 cm. În plus compania aeriană oferă pasta de dinti si o periuta de dinti in timpul zborurilor de noapte, sosete si ochelari de somn, de asemenea. Copiii primesc carti de colorat, creioane colorate, puzzle-uri și capace Air Berlin. 
Clasa Business este un mod mai luxos de călătorie. Fotoliile pot fi întinse la poziția de pat. Pasagerii din aeroporturile internaționale din Germania pot aștepta în camera de zi de lux și pe traseul spre / de la Abu Dhabi pot avea masină cu șofer. Beneficiul de a călători cu clasa business permite posibilitate de îmbarcare cu două genți de până la 32 de kg fiecare, care sunt marcate ca fiind prioritare - proprietatea de expediere. Pasagerii pot lua un al doilea bagaj de mână cu o greutate de până la 8 kg.

Check-in online

Check-in-ul online este permis pentru toate rutele Airberlin, excepție făcând zborurile din și spre Canada, Kosovo, Cipru, Mexic și Cuba.

De asemenea, pasagerii pot verifica prin acest serviciu și lista de zboruri care a fost actualizată cu informații despre zboruri. Tichetul de îmbarcare poate fi imprimat cu 30 ore înainte de zbor și cel mai tarziu cu 3 ore înainte de plecare.

Flotă

Transportatorul deține una dintre cele mai tinere flote din Europa. Grupul Air Berlin are în dotare Airbus 330-200, 321-200, 320-200, 319-100, Boeing 737-800, 737-700 și Q400. Cea mai mare, Airbus 330-200, în întregime Eco, are 340 de locuri și poate zbura la o altitudine de 12 500 de metri. Poate ajunge la viteza de 890 kilometri pe oră.

Hub

Aeroportul Berlin-Tegel din Otto Lilienthal
Baza Air Berlin este situată la aeroportul  Berlin-Tegel, acesta fiind al treilea aeroport din capitala germană. Aeroportul este situat la 8 km de centrul orașului - fostul Berlin de Vest. La terminalul principal pasagerii pot găsi închirieri de mașini, magazin duty-free, café-baruri, restaurante și Wi-Fi cu acces plătit.

Mese

Există gustări gratuite la clasa economic pe rute interne mai mari de 90 km. În cazul zborurilor peste 90 minute transportatorul oferă sandwich-uri gratuite și pâine franțuzească și batoane de ciocolata la cele peste 4 ore. Pe cursele de durată medie (peste 2 ore) compania aeriană servește mese speciale, gratuite: vegan, vegetarian, fără gluten, fără lactoză, dar trebuie să se faca rezervarea cu cel puțin 48 de ore înainte de plecare. Există, de asemenea, băuturi gratuite cum ar fi suc, cafea, ceai. Pe rutele de lungă distanță compania aerienă oferă mese gratuite și băuturi, precum cafea, ceai, suc, bere, vin etc.
Poate fi rezervat cu 48 de ore înainte de zbor meniul special (fără gluten, vegan, vegetarian etc.). În clasa business pasagerilor le sunt servite băuturi alcoolice și non-alcoolice, gustări și fructe proaspete între mesele principale.

Servicii opționale

Pe rutele de lungă distanță pot fi achiziționate gustări și băuturi, precum și parfumuri, bijuterii, jucării și accesorii pentru copii. Pe rutele în Germania pasagerii primesc reviste și ziare. 
Pentru a primi ajutor, pasagerii cu handicap sunt obligați să informeze cu privire la acest detaliu cu 48 de ore înainte de zbor.