Meniu

Căutați bilete de avion din Filipine

Filipine

 • Manila
 • Informații generale

  Limba oficială Filipineză, Engleză
  Ora locală: UTC +8
  Valută: Peso filipinez (PHP)

 • Aglomerația urbană

  Manila este recunoscut pentru traficul său infernal, apogeul fiind atins în după-amiezele de vineri. Dacă va trebui să ajungeți la aeroport atunci, adăugați câteva ore în plus ca să vă asigurați că prindeți zborul. 

 • Cubao – centrul distracției

  În orașul filipinez, distracția este în toi în timpul nopții. Dacă vreți să vă relaxați sau să dansați, vă recomandăm Cartierul Cubao, centrul pub-urilor și al restaurantelor cel mai îndrăgite de turiști. 

 • Templul din oțel

  Strada Makati este una a centrelor de afaceri corporatiste. Aici, însă, veți descoperi unul dintre cele mai neobișnuite sanctuare religioase – Basilica Sfântul Sebastian, ridicată în secolul XX și construită în totalitate din prefabricate din oțel.

Manila - raiul iubitorilor de fast-food

Cunoscut în trecut drept „Perla Orientului”, Manila este astăzi un oraș extrem de aglomerat, cu centre comerciale grandioase și cu restaurante de tip fast-food la tot pasul. Arhitectura datează, în principal, din a doua jumătate a secolului 20, deoarece majoritatea edificiilor mai vechi au fost distruse în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Doar Intramuros reprezintă unul dintre cartierele ce încă se laudă cu arhitectură de secol 16. Zona este înconjurată de zidurile unei cetăți vechi spaniole și adăpostește un sanctuar care aparține Patrimoniului Mondial UNESCO, Biserica Sfântul Augustin. Acest templu, înălțat în secolul 15, este unul de-a dreptul deosebit, fiind construit în stilul baroc filipinez. 

Deși Manila nu abundă de parcuri sau păduri, locuitorii au compensat lipsa naturii prin colțuri de verdeață urbane. Astfel de locuri precum Rizal Park, Orchidariumul, Planetariumul sau alte câteva parcuri japoneze și chinezești sunt adevărate oaze de liniște și frumusețe. 

Pentru că localnicii sunt mari fani ai mâncării de tip fast-food, alimentele considerate sănătoase sunt mai rar întâlnite și mai scumpe. Cu toate acestea, pastele și orezul preparate în diverse moduri sunt servite în toate localurile de profil, inclusive la McDonald’s. Dar dacă acestea nu sunt pe gustul vostru, vă invităm să încercați unul dintre hamburgerii de vită gătit delicios la standurile de mâncare stradale – răsfățul culinar e iertat pe timp de vacanță! 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Filipine pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Filipine pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Filipine, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Filipine?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Filipine atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Filipine