Meniu

Căutați bilete de avion din Presidente Prudente

Presidente Prudente

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Festivalul gurmanzilor

  Festa das Nações este festivalul organizat în luna iulie, locul perfect în care să asistați la prepararea și degustarea bunătăților din bucătăria internațională.

 • Teatrul ascuns

  Teatro Municipal Procópio Ferreira nu este ușor de găsit pe hartă. Acesta este localizat în subteranul primăriei și poate găzdui aproximativ 290 de persoane.

 • Cine a fost Presidente Prudente?

  Numele orașului îi face cinste președintelui Braziliei Prudente José de Moraes e Barros, primul guvernator al statului São Paulo între anii 1889-1890.

De ce merită să vizitați Presidente Prudente

Deși regiunea era locuită deja de câteva triburi indiene, printre care Caio, Xavantes și Caingangues, Presidente Prudente a fost fondat în anul 1917, după ce în zonă a ajuns o colonie de mineri.

După Marea Criză Economică din anii ’30, orașul s-a reprofilat către prelucrarea bumbacului, datorită solurilor fertile din apropiere. Această industrie a adus numeroase locuri de muncă în regiune, odată cu investitorii atrași de această oportunitate. De-a lungul timpului, zona a început să fie cunoscută și pentru cultivarea nucilor.

Astăzi, orașul este un centru cultural însemnat. Dacă vă planificați o vacanță aici, luați în considerare luna august, când se organizează Festivalul Național de Teatru, cu o istorie de trei decenii. Aici veți avea ocazia să vedeți cele mai bune trupe de teatru din țară, să asistați la piese pentru copii sau la piese organizate în stradă.

Orașul mai este cunoscut pentru aprecierea culturii și bucătăriei japoneze. În fiecare an în luna iunie, câteva sute de oameni organizează Sushi Fest, unde veți putea degusta cele mai bune preparate, dar și cunoaște mai multe despre cultura Țării Soarelui-Răsare.

Dacă, însă, căutați activități mai dinamice, Parque do Povo este locul ideal. Acesta este parcul situat în valea dintre Avenida Manoel Goulart și Avenida Brasil, iar localnici și turiști se strâng deopotrivă pentru a juca fotbal, pentru a alerga, pentru a merge la locurile de joacă, la piscină și chiar la patinoarul amenajat în parc!

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Presidente Prudente pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Presidente Prudente pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Presidente Prudente, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Presidente Prudente?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Presidente Prudente atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Presidente Prudente

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Presidente Prudente

Orarul zborurilor: Presidente Prudente