Meniu

București Viena - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Viena

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Cel mai bun șnițel

  Îl găsiți la Figlmueller (deschis încă din 1905) – preparat la grosimea ideală și dat prin pesmet, șnițelul este mai mare decât farfuria pe care este servit! În plus, este acompaniat de un dressing de muștar, dar și cu salată de cartofi – delicios!

 • Cele mai bune cafenele

  În capul listei este Cafe Central (este una dintre cele mai vechi și emană acel aer tipic austriac, plin de stil), dar la fel de cunoscute (și pe bună dreptate) sunt Cafe Pruckel și Cafe Sperl. 

 • Viena pass

  Cardul vă oferă acces de tip all inclusive în oraș – la peste 60 de muzee, bus tours, bilete de călătorie valabile pentru tramvai, autobuz și metrou, ghid gratuit și acces cu prioritate la atracțiile principale ale orașului.

Biletele de avion din București în Viena

Costurile unui bilet de avion pe ruta București – Viena variază în funcție de factori precum compania aeriană selectată, serviciile incluse în prețul biletului de avion, perioada de călătorie sau sezonul în care are loc călătoria, printre altele.

Ruta București Viena este a doua cea mai aglomerată de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, având loc săptămânal aproape 50 de curse între cele două orașe. Așadar, interesul crescut al călătorilor față de rută poate face mai dificilă găsirea unor bilete ieftine de avion spre Viena.

În mod obișnuit, prețurile pornesc de la 95 de lei pentru o singură cursă, iar biletele cumpărate cu câteva zile înainte de călătorie depășesc 300 de lei. Comparând ofertele liniilor aeriene, veți observa că cele mai ieftine bilete sunt oferite de compania low-cost Lauda. Totuși, acestea includ doar un bagaj mic de mână, precum o poșetă sau o geantă de laptop, care poate fi depozitat numai sub scaunul din fața dumneavoastră.

Dacă urmează să călătoriți cu un bagaj mai voluminos, merită să comparați ofertele de zbor de la toate companiile aeriene care oferă curse între cele două orașe.

Rezervați oferta ideală de zbor din București în Viena

Oferta potrivită de zbor diferă de la pasager la pasager, în funcție de preferințele de călătorie. Primul pas pentru a găsi cele mai bune bilete de avion este să definiți aceste preferințe pentru zborul din București în Viena. Astfel, puteți face o estimare mai exactă asupra costurilor pe care sunteți dispuși să le plătiți pentru biletul de avion, dar și pentru serviciile suplimentare.

Al doilea pas este să comparați ofertele companiilor aeriene. Puteți face acest lucru individual, însă veți avea nevoie de mai mult timp, sau puteți folosi motorul de căutare de zboruri eSky. Principalul ajutor pe care un astfel de motor de căutare vi-l oferă este că navighează în numai câteva secunde printre ofertele a sute de companii aeriene, astfel încât în rezultatele afișate să se regăsească toate promoțiile active.

Rezultatele sunt sortate începând cu cel mai avantajos preț și cu cele mai relevante pentru criteriile setate în căutare. Pentru a căuta bilete de avion folosind motorul de căutare este nevoie să selectați București, din meniul locului de plecare, și Viena, din meniul destinației, să introduceți perioada în care doriți să călătoriți și să selectați tipul și numărul de bilete dorite. Ultimul pas pe care îl aveți de făcut este să rezervați oferta potrivită pentru dumneavoastră.

Unde găsiți bilete ieftine de avion spre Viena?

Cele mai actuale promoții la biletele de avion din București în Viena sunt afișate pe pagina Oferte de pe website-ul nostru. Aici veți găsi ultimele locuri rămase în diferite curse, disponibile la prețuri incredibile. Totuși, e important de reținut că locurile sunt limitate și se pot epuiza rapid. Tot aici veți găsi tarife avantajoase și pentru alte servicii conexe, cum ar fi hoteluri sau spații de cazare.

O altă variantă de a fi conectați în permanență la ofertele de zbor către Viena, dar și către alte orașe europene sau internaționale este aplicația mobilă eSky. De la alerte de preț pentru rutele preferate, până la bilete de avion începând de la 10 euro, vă puteți bucura de toate descărcând aplicația gratuită.

A treia modalitate de găsi bilete ieftine de avion spre Viena este să vă abonați la newsletter-ul personalizat eSky. Tot ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie este să selectați ruta de interes și prețul pe care doriți să îl plătiți. Când prețul biletelor de avion va coincide sau va fi mai mic decât suma setată de dumneavoastră, veți primi un e-mail. Este important să rețineți că e-mailul este numai o înștiințare și nu înlocuiește procesul de rezervare a ofertei.

Care este cel mai bun moment de a rezerva bilete de avion?

În ceea ce privește zborurile din București în Viena, prețul biletelor de avion înregistrează creșteri mai semnificative în două momente: cea de-a doua parte a lunii august, până la mijlocul lunii septembrie, și în cea de-a doua jumătate a lunii noiembrie, până imediat după Anul Nou.

Aceste perioade coincid cu vacanța de vară și sărbătorile de iarnă, Viena fiind una dintre destinațiile turistice de top în ambele sezoane. Dacă datele de călătorie sunt flexibile, vă recomandăm să planificați vacanța în afara acestor intervale. În cazul în care acest lucru nu este posibil, cele mai ieftine bilete de avion sunt cele cumpărate cât mai devreme.

În schimb, pentru perioadele de extra-sezon, intervalul recomandat este între două și opt săptămâni. De obicei, acesta este momentul în care companiile aeriene oferă bilete de avion la prețuri avantajoase pe această rută.

Aeroportul Internațional Viena

Aeroportul Internațional Viena a fost construit inițial ca aeroport militar, devenind astăzi cea mai importantă poartă aeriană din Austria. În 2018, acesta a fost tranzitat de peste 27 de milioane de pasageri, traficul fiind în creștere. Aeroportul se află la o distanță de 18 kilometri de Viena și are atribuit codul IATA VIE.

Rețeaua numeroasă de destinații intercontinentale permite zboruri de cursă lungă, în special către Asia, America de Nord și Africa. Durata unui zbor direct din București în Viena este de aproximativ 1h 35min, iar cursele sunt operate de trei companii aeriene: companiile de linie Austrian Airlines și TAROM și compania low-cost Lauda.

Cum ajungeți din aeroport în centrul orașului?

Cel mai rapid mod de a ajunge în Viena din aeroport este City Airport Train, trenul expres care face legătura între aeroport și gara Viena Mitte în numai 16 minute. De asemenea, trenurile standard oferă curse între cele două puncte, prețul unui bilet fiind de numai 4 euro.

Dacă preferați transportul local în comun, Vienna Airport Lines și Postbus sunt cele două companii de transport care asigură conexiuni între aeroport și diferite puncte de interes din oraș. Programul acestora este non-stop.

Nu în ultimul rând, puteți alege să închiriați o mașină sau o limuzină. Pentru serviciul de închirieri mașini puteți alege între peste zece companii prezente în aeroport, printre care și Airport Vienna Car Rental, Enterprise, Europcar sau Fox Autorent.

Viena îmbrățișează și transportul alternativ, astfel încât o modalitate simplă de a ajunge în oraș este bicicleta. În cazul în care nu aveți bagaje voluminoase, această variantă poate fi la îndemână datorită pistei special construite în acest scop.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Viena pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Viena pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Viena, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Viena?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Viena atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Viena

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Viena

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Viena!

Alegeți hotel în Viena