Meniu

Bilete avion Salzburg - Căutați bilete de avion spre Salzburg

Arată filtrele

Salzburg

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • În umbra lui Mozart

  Salzburgul se mândrește de departe cu cel mai de seamă cetățean al său – Wolfgang Amadeus Mozart. Astăzi un aeroport, o școală de muzică, o piață din centrul orașului și chiar șapte străzi îi poartă numele!

 • Shopping contra cronometru

  Aflați în vacanță în Salzburg, trebuie să fiți informați în legătură cu programul de funcționare al magazinelor. De luni până vineri le veți regăsi deschise până la ora 20, în timp ce sâmbăta orarul va fi unul mai scurt, iar duminica sunt închise.

 • O față posomorâtă

  În Grădina Mirabel veți regăsi printre mulțimea de vaze decorative una mai specială, reprezentând stereotipic figura unui cetățean austriac posomorât. Acest loc este unul de neratat în timpul vacanței în Salzburg.

De ce merită să vizitați Salzburg?

Capitală a statului federal cu același nume, Salzburg este un oraș de munte austriac de pe malul Râului Salzach, fiind totodată și locul de vacanță preferat de milioane de turiști. Centrul său vechi a fost trecut pe lista Patrimoniului UNESCO în anul 1996. Orașul a fost adeseori comparat cu Roma, datorită multitudinii de clădiri cu însemnătate istorică. De pildă, în centru puteți număra nu mai puțin de 20 de sanctuare religioase construite în stil baroc. Tot aici puteți regăsi Casa Mozart, aflată pe Getreidegasse 9 – e imposibil să o ratați, vopsită într-o țipătoare nuanță de galben. La o distanță de 50 de kilometri de oraș veți avea ocazia să vă bucurați de tot ce vă poate oferi natura mai minunat – pe malul Lacului Wolfgangsee veți fi tentați să organizați fie un picnic relaxant. Experiența merită până și să vă treziți devreme spre a ajunge acolo, aveți garanția noastră! Dintre bunătățile pe care cu siguranță veți ajunge să le îndrăgiți în vacanță în Austria sunt: Mozartkugel – ciocolata devenită simbol al orașului Salzburg, produsă în zonă încă din anul 1890, regasită în oricare dintre cele 4 magazine de dulciuri Paul Fürst. Un alt desert delicios este Salzburger Nockerl, sufleul preparat pe loc în oricare dintre restaurantele ori cafenelele care l-au inclus în meniu. Pentru iubitorii de bere subliniem că Salzburg are o tradiție în acest sens de peste 500 de ani! Capitala berii austriece se laudă cu cele peste 10 berării certificate de calitatea licorii atât de îndrăgite.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Salzburg pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Salzburg pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Salzburg, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Salzburg?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Salzburg atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Salzburg

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Salzburg

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Salzburg!

Alegeți hotel în Salzburg