Meniu

Căutați bilete de avion spre Klagenfurt

Arată filtrele

Klagenfurt

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Raiul gurmanzilor

  În zilele de joi și sâmbătă, între orele 6 și 13, în Piața Benediktinermarkt, toată lumea este invitată să deguste preparate savuroase ale producătorilor locali din regiunea austriacă Carintia, Slovenia și Italia.

 • Spectacolul culorii

  În acest oraș se organizează, în timpul verii, Festivalul Internațional de Bodypainting. Pe lângă reprezentațiile uimitoare ale specialiștilor în domeniu, veți putea asista și la concerte sau spectacole artistice.

 • Lumea în miniatură

  În vecinătatea orașului se află Parcul Miniaturilor Minimundus, unde sunt reproduse peste 200 de clădiri reprezentative din întreaga lume la o scară de 1:25.

Vacanța în Klagenfurt: apă turcoaz și concursuri de bodypainting

Klagenfurt este situat în sudul Austriei, pe malul țărmului de turcoaz al Lacului Wörthersee. Datorită piețelor sale, a curților domnești și a clădirilor din centrul vechi, orașul este recunoscut drept o veritabilă bijuterie a arhitecturii renascentiste. Printre primele obiective pe care turiștii le preferă într-un city break sunt Catedrala Sfinții Petru și Pavel (Klagenfurter Dom), clădirea primăriei (Rathaus Klagenfurt) sau Biserica Johanneskirche, care datează din secolul 15. 

Simbolul orașului, dragonul din piatră, poate fi întâlnit peste tot prin Klagenfurt. Totuși, cel mai impresionant monument sunt fântânile Lindworm, încrustate cu acest simbol.
Deși orașul este înconjurat de Alpi, lacurile de munte pe care le găzduiește sunt la mare căutare de către iubitorii de activități în aer liber. De asemenea, aici au fost amenajate plaje urbane, astfel încât puteți să vă relaxați, să înotați, sau să închiriați echipamente pentru sporturile de apă. Dacă preferați activitățile de munte, nu departe de aici veți găsi piste amenajate pentru bicicliști, o rută de semi-maraton și trasee turistice către munții Karawanken.

Bucătăria locală poate fi degustată în restaurante de pe bulevardele Alter Platz, Kramergasse și Wiener Gasse, dar și în hanurile specifice zonei Alpilor. Iar dacă sunteți în căutare de un desert tradițional delicios, vă sfătuim să încercați faimoasele ștrudele cu mere și plăcinte cu struguri și scorțișoară de la Der Bäcker Legat.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Klagenfurt pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Klagenfurt pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Klagenfurt, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Klagenfurt?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Klagenfurt atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Klagenfurt

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Klagenfurt

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Klagenfurt!

Alegeți hotel în Klagenfurt