Meniu

Căutați bilete de avion Macedonia de Nord - spre Macedonia de Nord

Macedonia de Nord

 • Skopje
 • Informații generale

  Limba oficială Macedonă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Denar macedonean (MKD)

 • Lacul Ohrid

  Situat la numai 170 km depărtare de Skopje, lacul Ohrid este vizitat de turiști din întreaga lume. Protejat de UNESCO, acesta este casă pentru numeroase specii din zonă, dar și un loc bun pentru pescuit și relaxare. 

 • Viață de noapte

  Baruri, cluburi, restaurante și cafenele își așteaptă mereu clienții, împânzite prin tot orașul. Skopje găzduiește și o serie de festivaluri, inclusiv unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale Macedoniei – Festivalul de Vară.  

Ce trebuie să știți despre Skopje

În ultimii ani, zona centrală a orașului Skopje pare să fie scoasă dintr-un film despre civilizațiile antice. Statui imense ale războinicilor veghează asupra orașului, fiind acompaniate de clădiri imense, copleșitoare pentru omul de rând. Muzee îmbrăcate în marmură au apărut ca ciupercile după ploaie, împânzind zona alături de mega-fântânile hipnotice. 
Frenezia clădirilor este rezultatul unui proiect controversat, naționalist, cunoscut drept “Skopje 2014” – momentan în desfășurare – implementat de guvernul Macedonean sub Prim Ministrul Nikola Gruevski. Dincolo de orice discuție, nimeni nu poate contrazice faptul că Skopje s-a transformat într-o metropolă balcanică interesantă – pe alocuri suprearealistă și kitschoasă, dar niciodată plictisitoare.
Skopje are, pe de altă parte, un sâmbure istoric care merită cel puțin la fel de multă atenție ca și noi apariții ale orașului. Unul dintre cele mai importante simboluri ale orașului este, fără îndoială, statuia lui Alexandru Cel Mare. Veți găsi, de asemenea, numeroase urme ale epocilor bizantine și otomane - acestea sunt concentrate în jurul pieței Charshia care delimitează podul de piatră datând din secolul 15 și fortăreața orașului.
Fiind capitala țării, cele mai importante instituții sunt concentrate tot aici, cum ar fi Biblioteca Universității Naționale, Filarmonica, Opera și Baletul. 

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Macedonia de Nord pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Macedonia de Nord pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Macedonia de Nord, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Macedonia de Nord?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Macedonia de Nord atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Macedonia de Nord