Meniu

Căutați bilete de avion Belize - spre Belize

Belize

 • Belize City
 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC -6
  Valută: Dolar din Belize (BZD)

 • Fascinanta lume din adâncuri

  Reciful de corali din Belize, al doilea cel mai mare din lume, se întinde pe mai bine de 300 de kilometri. Înotul în zonă este o reală aventură de fiecare dată și totodată o experiență mereu unică.

 • Insulele de corali

  Tot în regiune veți întâlni nenumărate insule, mai mici sau mai mari, de corali, majoritatea dintre ele fiind încă virgine. Cea mai cunoscută este Ambergris Cay, cu orășelul său, San Pedro, unde puteți ajunge după o scurtă călătorie cu feribotul.

 • Hotelurile idilice În Belize City bungalourile construite pe scânduri se prezintă adeseori ca hoteluri locale, la recepție fiind îndrumat pentru hrană și apă direct pe plajă, la vânzătorii ambulanți – dacă nu știați cum arată paradisul, acum și aici veți afla!
De ce merită să vizitați Belize City?

Cel mai mare oraș din Belize, o țară de pe țărmul de est al Americii Centrale, învecinându-se cu Mexic și Guatemala, Belize City este un orășel vizitat de turiști de cele mai multe ori din pură întâmplare, în trecere către alte destinații. Dacă ne întrebați pe noi, acest lucru nu este unul onest față de frumusețile locului, de romul excelent pe care-l puteți încerca aici ori față de localnicii primitori. Vă recomandăm o vizită în oraș ca și city-break, pentru început. Așa veți ajunge să vă bucurați de temperaturi de peste 20 de grade Celsius chiar și în luna decembrie și chiar de o junglă din apropiere care vă va copleși cu dovezile antice ale civilizației mayașe. Activitățile care conving turiștii să își petreacă city-break-ul în Belize City sunt cele legate de apă – Marea Caraibelor nu are cum să nu vă tenteze! Condițiile sunt perfecte pentru înot, scufundări și descoperiri ale lumii de sub ape. Pe lângă diversitatea bogată de specii marine, în zonă veți avea surpriza să regăsiti chiar și nave naufragiate ale piraților care obișnuiau să sosească în portul din Belize în căutare de pradă. Bineînțeles că preparatele specifice acestor locuri sunt cele din fructe de mare. Creveții, racii, peștii de toate felurile, specii pe care probabil nici nu le-ați cunoaște altfel, brânzeturi produse de către localnici – toate bunătățile Caraibelor și nu numai vă vor răsfăța simțurile și vă vor face să reveniți pentru o vacanță de neuitat în minunatul oraș.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Belize pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Belize pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Belize, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Belize?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Belize atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Belize