Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Mykonos Airport

Arată filtrele

Mykonos

 • Informații generale

  Limba oficială Greacă
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Relaxare pe plajă

  Dacă vreți să petreceți o zi de neuitat pe plajă, îndreptați-vă spre Golful Kapari. Nu uitați să vă luați și camera foto, cu care să surprindeți apusul de poveste în mare.

 • Mascota din Mykonos

  Simbolul orașului este pelicanul Petros, cu care vă veți întâlni prin oraș pe tot parcursul anului. Cel mai adesea, îl puteți găsi în fața Tavernei Nikos sau în apropiere de Agios Nikolaos.

 • Festivalul vinului

  Giorsi tou Trigou, festivalul vinului, are loc în fiecare an, în a doua duminică a lunii septembrie. Acesta se organizează la morile de vânt Ano Myli, și pe parcursul acestuia puteți învăța cum să mustiți strugurii cu picioarele goale.

De ce merită să vizitați Mykonos

Mykonos este o mică insulă grecească din Marea Egee, care aparține de arhipelagul Cicladelor. Insula este populată de aproximativ 9.000 de oameni, însă este vizitată anual de sute de mii de turiști în căutare de un city break sau o vacanță cu aer mediteraneean. Atracțiile principale includ plajele superbe, vremea însorită, bucătăria locală delicioasă și deschiderea către cultura LGBT.

În Mykonos veți găsi imaginea Greciei autentice, împletită cu modernul: case mici și albe, cu decorațiuni albastre de lemn, înghesuite pe străduțe înguste, dar și o infrastructură excelentă de hoteluri și restaurante, și condiții propice pentru sporturile de apă. 

Dacă doriți să cunoașteți regiunea mai bine, locul potrivit din care să începeți explorarea este Biserica Albă Panagia Paraportiani. Aceasta este, de fapt, un templu compus din patru biserici separate, unul dintre cele mai sacre locuri din Grecia. 

Un alt loc ce merită vizitat este Kato Myli, complexul de mori de vânt situate în sud-estul orașului. Construite în secolul 16, acestea sunt cel mai memorabil simbol al peisajului de pe insulă. 

Preparatele tipice pentru bucătăria grecească sunt moussaka (vinete coapte cu sos béchamel), souvlaki (carne condimentată la grătar) și gyros. Totuși, specialitățile insulei sunt brânza kopanisti sau louza, feliile de carne de porc condimentante. Dacă vreți să le încercați, vă recomandăm restaurantele Karavaki, To Maereio și Vegera.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Mykonos Airport pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Mykonos Airport pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Mykonos Airport, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Mykonos Airport?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Mykonos Airport atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Mykonos Airport

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Mykonos!

Alegeți hotel în Mykonos