Adăugarea unui șofer suplimentar pe aceeași mașină

Adăugarea unui șofer suplimentar pe aceeași mașină

Pentru a adăuga un alt șofer mașinii închiriate, trebuie creată o solicitare către compania de închirieri. În unele cazuri, acest serviciu este inclus (depinde de mașina aleasă), dar în altele poate presupune costuri suplimentare.

Şoferul adiţional este o persoană autorizată să conducă vehiculul închiriat şi este diferit de şoferul principal (cel care a închiriat maşina). Toţi şoferii adiţionali corespund cerinţelor companiei de închirieri auto privind vârsta şi tipul permisului de conducere.

Numele şoferului adiţional trebuie adăugat în contractul de închiriere în momentul în care clientul intră în posesia maşinii, ori în orice moment în perioada contractuală la biroul de închirieri. În momentul în care şoferul adiţional este adăugat în contract, atât şoferul principal, cât şi cel adiţional trebuie să fie prezenţi. Majoritatea companiilor de închirieri auto pun la dispoziţia clienţilor şoferi adiţionali.

Taxa pentru un şofer adiţional este de aproximativ 5 € */ zi (fără TVA)

*toate tarifele sunt supuse schimbării.

Notă!
Cel de-al doilea șofer trebuie să aibă obligatoriu un permis de conducere valid.

 

 

Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 50 50 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky Travel Search.

Interested but need more info?
Anulare
Vă mulțumim!

Sugestille ne ajută să realizăm articole utile pentru dvs.

Momentan nu s-au putut transmite sugestiile dvs.

Retrimiteți Încercați mai târziu