Meniu

Ce trebuie să știm înainte de a închiria o mașină?

Ce trebuie să știm înainte de a închiria o mașină?

În primul rând, este foarte important câte persoane călătoresc și planurile lor. Pornind de la acest punct, se poate alege o mașină de patru persoane, cu un portbagaj încăpător pentru multe bagaje, sau ceva mai mic, în cazul în care turiștii se cazează permanent la un hotel și utilizează mașina doar pentru scurte plimbări. În funcție de excursia planificată, se alege și mașina dorită. Pe lângă acestea, clienții trebuie să acorde o atenție sporită accesoriilor, de la scaune de copii, la suport de acoperiș pentru schiuri.

Un alt punct important este, de asemenea, kilometrajul – în unele contracte de închiriere se stipulează distanța zilnică maximă care poate fi străbătută. Depășirea acesteia implică un cost suplimentar.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!