Meniu

Ce modalităţi de plată există?

Ce modalităţi de plată există?

Plata se face prin card de credit. Cardurile de credit acceptate sunt cardurile embosate (cu litere în relief) American Express, MasterCard şi Visa.

Nu sunt acceptate:

  • cardurile de credit pre-plătite (pre-paid), Laser şi Maestro;
  • cardurile de debit şi cardurile Switch.

Vă rugăm să vă asiguraţi că în momentul plăţii limita cardului de credit poate acoperii şi opţiunile suplimentare şi situaţiile neprevăzute.

De asemenea, citiţi Termenii şi Condiţiile de închiriere auto pentru a verifica exact care sunt cardurile acceptate, condiţiile pot diferi în funcţie de compania de închirieri auto.


Atenţie!

În cele mai multe cazuri, când vă prezentaţi la biroul de închirieri pentru a ridica maşina trebuie să prezentaţi cardul de credit valid ce a fost emis pe numele şoferului. Există companii de închirieri care vor accepta un card de debit în cazul în care optaţi pentru o asigurare de răspundere civilă la biroul de închirieri. Cartea de credit poate fi folosită când faceţi rezervarea online.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!