Meniu

Vârsta admisă

Vârsta admisă

În funcție de compania pe care doriți să o contactați în vederea închirierii unei mașini, diferă și vârsta permisă pentru acordarea unei mașini. Clienții admiși trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 25-70 ani. Cu toate acestea, unei persoane de 21 de ani i se poate respinge cererea, sau i se poate percepe o taxă specială în funcție de vârsta șoferului. Această limitare este datorată statisticilor conform cărora conducătorii auto mai tineri sunt mai predispuși la accidente.

Reţineţi!
Restricțiile de vârstă sunt stabilite de către companiile de închirieri auto. Acest lucru presupune că, din motive de asigurare, compania ar putea stabili o limită de vârstă minimă sau maximă pentru conducătorul auto ce poate închiria o maşină. Toate restricțiile de vârstă vor fi în termenii și condițiile fiecărei companii de închirieri auto. Unele companii percep taxă pentru un şofer tânăr sau pentru un senior - pentru grupe de vârstă specifice.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!