Meniu

Asigurarea reparațiilor (CDW)

Asigurarea reparațiilor (CDW)

CDW (collision damage waiver) este o asigurare completă auto cu contribuție proprie. Doar polița este inclusă în general în tarif, mașina utilizată fiind asigurată, dar cu anumite restricții. Asigurarea CDW nu acoperă cele mai frecvente daune la șasiu, ferestre, anvelope, cheltuieli de remorcare etc. Aceste costuri vor fi suportate obligatoriu de către conducătorul auto, cu o contribuție proprie.

În caz de accident sau deteriorare a mașinii, o parte din costuri sunt acoperite de asigurare, iar o parte de către conducătorul auto prin contribuție proprie.

În același timp, prin achiziționarea asigurării se limitează responsabilitatea financiară a conducătorului auto până la 500 de euro (adică, în cazul unei daune mai mari, ex. 700 €, soferul va plăti până la 500 €, iar diferența de cost va fi suportată de compania de rent-a-car, suma acoperită fiind calculată în funcție de clasa vehiculului).

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!