Meniu

Cum folosiţi boataround.com?

Cum folosiţi boataround.com?

Tot ce trebuie să faceţi dacă doriţi să rezervaţi un iaht pe boutaround.com e să introduceţi locaţia ȋn motorul de căutare ȋmpreună cu perioada vacanţei şi tipul de barcă, de exemplu - barcă cu pânze, iaht, catamaran, barcă cu motor, velier sau chiar casă plutitoare. După ce introduceţi toate detaliile şi apăsaţi pe butonul „Căutare”, veţi primi rezultatele care corespund criteriilor dumneavoastră. Există numeroase posibilităţi de sortare, precum preţul de ȋnchiriere sau opiniile celorlalţi utilizatori. Folosind filtrele din partea stângă, puteţi să filtraţi rezultatele ȋn funcţie de intervalul de preţ dorit, numărul de cabine sau numărul de persoane. De asemenea, puteţi selecta anul de fabricaţie, modelul, marca şi lungimea ambarcaţiunii. Totodată, puteţi alege o barcă cu căpitan sau o barcă pe care să o conduceţi dumneavoastră.

Dacă aveţi orice fel de ȋntrebare, consultanţii Boataround vă oferă asistenţă 7 zile pe săptămână. Doriţi să aflaţi mai multe despre rezervarea sigură a unui iaht? Citiţi articolul nostru.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!