Meniu

Plata unei rezervări hoteliere

Plata unei rezervări hoteliere

După ce ați completat informațiile despre oaspeți, introduceți datele cu privire la plătitor. Această persoană nu trebuie să fie în lista oaspeților. Datele cu privire la plătitor trebuie să fie corecte. 
În cazul în care doriți factură, specificați acest lucru prin bifarea opțiunii "Vreau să primesc factură fiscală" din secțiunea "Introduceți datele de contact". După bifarea acestei opțiuni, vor fi afișate câmpuri suplimentare în care trebuie să introduceți datele de facturare. Apoi introduceți detaliile cardului: tipul de card, numărul de card, data expirării, codul CVV și numele titularului. Informațiile trebuie să fie identice cu cele de pe cardul dumneavoastră.

Atenție: dacă ați rezervat un bilet de avion prin eSKY.ro, ați primit la adresa de e-mail folosită la rezervare un cod de reducere pentru rezervarea hotelieră. Pentru a beneficia de reducere, introduceți codul respectiv în căsuța specială „Introduceți codul de reducere”, aflată imediat sub câmpul de introducere a datelor de contact, în secțiunea „Detaliile tarifului”, apoi apăsați butonul „Confirm”. Reducerea va fi calculată automat, iar prețul nou, afișat.

Specificați datele de contact corecte (e-mail și număr de telefon). Adresa de e-mail va fi utilizată pentru a trimite e-mail-ul de confirmare a rezervării și voucher-ul rezervării dumneavoastră, iar numărul de telefon va fi folosit pentru a vă contacta.
După citirea Termenilor și Condițiilor eSKY.ro și bifarea căsuței corespunzătoare, finalizați procesul de rezervare prin apăsarea butonului "Rezervare hotel". Vă recomandăm să verificați corectitudinea datelor înainte de finalizare.  
Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!