Meniu

Plata prin cardul de credit la hoteluri

Plata prin cardul de credit la hoteluri

Plata prin cardul de credit este cea mai rapidă și cea mai sigură metodă de plată pentru rezervările hoteliere. Intoducerea informațiilor de pe cardul de credit pe site-ul eSKY.ro este o procedură simplă, dar mai ales sigură, fiind o conexiune de plată criptată.
Opțiunea de plată prin cardul de credit trebuie aleasă din câmpul corespunzător, în timpul procesului de rezervare. Alegeți tipul cardului deținut și completați informațiile solicitate în formularul de pe site.

Când rezervați o cameră la hotel și plătiți prin cardul de credit, plata se face imediat. În cazul în plata se face fără probleme, voucher-ul va fi generat automat, în câteva secunde. Pe baza acestui document vă puteți caza la hotel. Din momentul primirii voucher-ului, tariful este garantat și nu poate fi supus modificării. 

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!