Plata prin cardul de credit la hoteluri

Plata prin cardul de credit la hoteluri

Plata prin cardul de credit este cea mai rapidă și cea mai sigură metodă de plată pentru rezervările hoteliere. Intoducerea informațiilor de pe cardul de credit pe site-ul eSKY.ro este o procedură simplă, dar mai ales sigură, fiind o conexiune de plată criptată.
Opțiunea de plată prin cardul de credit trebuie aleasă din câmpul corespunzător, în timpul procesului de rezervare. Alegeți tipul cardului deținut și completați informațiile solicitate în formularul de pe site.

Când rezervați o cameră la hotel și plătiți prin cardul de credit, plata se face imediat. În cazul în plata se face fără probleme, voucher-ul va fi generat automat, în câteva secunde. Pe baza acestui document vă puteți caza la hotel. Din momentul primirii voucher-ului, tariful este garantat și nu poate fi supus modificării. 
În cazul în care aveți nevoie de ajutor, puteți apela Serviciul Clienți la numărul 031 100 3759 și puteți discuta cu unul dintre consultanții noștri.  

 

Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky Travel Search.

Sunteți interesat, însă aveți nevoie de mai multe informații?
Anulare
Vă mulțumim!

Sugestille ne ajută să realizăm articole utile pentru dvs.

Momentan nu s-au putut transmite sugestiile dvs.

Retrimiteți Încercați mai târziu