Meniu

Detaliile ofertei

Detaliile ofertei

Apăsați butonul „Arată detalii” pentru a descoperi informații suplimentare despre hotelul respectiv. Puteți vizualiza imagini ale hotelului, descrierea acestuia, informații despre localizare, dar și informații despre disponibilitatea camerelor sau ofertele speciale aplicate.
Dacă ați găsit o ofertă conform criteriilor dumneavoastră de selecție, apăsați butonul „Rezervare” pentru a fi transferat la pagina dedicată rezervării. Introduceți datele dumneavoastră. După acestora, puteți rezerva camera dorită.
Dacă hotelul nu corespunde așteptărilor dumneavoastră, întoarceți-vă la pagina cu rezultatele căutării unde este prezentată o lista cu toate hotelurile din orașul respectiv. Pentru a vă întoarce la această pagină făceți click pe butonul "Înapoi la rezultatele căutării" (se află în partea de jos a paginii) și selectați un alt hotel.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

 

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!