Detaliile ofertei

Detaliile ofertei

Apăsați butonul „Arată detalii” pentru a descoperi informații suplimentare despre hotelul respectiv. Puteți vizualiza imagini ale hotelului, descrierea acestuia, informații despre localizare, dar și informații despre disponibilitatea camerelor sau ofertele speciale aplicate.
Dacă ați găsit o ofertă conform criteriilor dumneavoastră de selecție, apăsați butonul „Rezervare” pentru a fi transferat la pagina dedicată rezervării. Introduceți datele dumneavoastră. După acestora, puteți rezerva camera dorită.
Dacă hotelul nu corespunde așteptărilor dumneavoastră, întoarceți-vă la pagina cu rezultatele căutării unde este prezentată o lista cu toate hotelurile din orașul respectiv. Pentru a vă întoarce la această pagină făceți click pe butonul "Înapoi la rezultatele căutării" (se află în partea de jos a paginii) și selectați un alt hotel.

 

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky Travel Search.

Ajutaţi-ne la îmbunătăţirea articolului
Anulare
Vă mulțumim!

Sugestille ne ajută să realizăm articole utile pentru dvs.

Momentan nu s-au putut transmite sugestiile dvs.

Retrimiteți Încercați mai târziu

x

Browser-ul dumneavoastră nu este actualizat

Instalați ultima versiune a browser-ului pentru a putea beneficia de toate funcționalitățile website-ului.

Serviciul Clienţi vă stă la dispoziţie la:

031 100 50 50

de Luni până Vineri între orele 8:00 - 22:00 şi Sâmbătă - Duminică între orele 10:00 - 18:00

Tariful normal al operatorului telefonic