Meniu

Care sunt standardele hotelurilor?

Care sunt standardele hotelurilor?

Clasificarea hotelurilor are scopul de a unifica standardele, astfel încât oaspeții să știe exact pentru ce anume plătesc atunci când fac o rezervare. Evaluarea reflectă respectarea cerințelor pentru o mare varietate de criterii. Ele definesc astfel camerele standard și echipamentele, restaurantele și barurile, precum și disponibilitatea serviciilor suplimentare, cum ar fi: centrele de conferință, săli de sport, piscine etc.
Standardele stabilite pentru hoteluri variază de la țară la țară, este un sistem de stele care nu este standard internațional. Același număr de stele în țări diferite pot răspunde la standarde diferite. Cu toate acestea, lumea urmează același principiu - cele mai multe stele reprezintă servicii mai multe incluse în tariful pentru o cameră standard.


Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!