Sistemul de stele - Informații generale

Sistemul de stele - Informații generale

Clasificarea hotelurilor este utilizată pentru a armoniza standardele, pentru ca oaspeții să fie informați cu privire la facilitățile pe care le oferă fiecare hotel în parte și pentru a nu fi luați prin surprindere în momentul sosirii la hotel.

Evaluarea reflectă respectarea anumitor standarde și criterii. Acestea definesc, astfel, tipurile de camere, tipul de echipamente utilizate, standardul restaurantelor și al baurilor, tipul serviciilor suplimentare (centre de afaceri, săli de conferință, săli de sport etc.).

Standardele stabilite pentru hoteluri variază de la țară la țară, este un sistem de stele care nu este standard internațional. Același număr de stele în țări diferite pot răspunde la standarde diferite. Cu toate acestea, se urmează același principiu: cele mai multe stele reprezintă servicii mai multe incluse în tariful pentru o cameră standard.

Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky Travel Search.

Ajutaţi-ne la îmbunătăţirea articolului
Anulare
Vă mulțumim!

Sugestille ne ajută să realizăm articole utile pentru dvs.

Momentan nu s-au putut transmite sugestiile dvs.

Retrimiteți Încercați mai târziu