Meniu

Hotelurile de 5 stele

Hotelurile de 5 stele

Hotelurile cu mai mult de cinci stele sunt rare. Acestea au un standard foarte ridicat și oferă servicii și facilități dintre cele mai exclusiviste. Hotelurile de peste 5 stele sunt extrem de atractive arhitectural și vizual, bogat decorate, echipate cu echipamente avansate din punct de vedere tehnologic, iar locațiile în care sunt plasate sunt cele mai bune.

Hotelurile de 5 stele sunt stucturile de primire turistică cele mai înalte din România.

Camera și baia: camera de 5 stele oferă facilități și echipamente moderne. Mobilierul este modern și nou. Camerele sunt mari, mult mai spațioase, iar băile, de asemenea mari, sunt dotate cu echipamente suplimentare, cum ar fi uscător de păr, cântar, bideu etc.
Dimensiuni cameră: 1 singur pat - 14 mp, 2 paturi - 18 mp, apartament - minim de 30 mp.
Facilități: acces direct la lobby cu recepție, intrare separată pentru sala de catering, intrare separată pentru oaspeți și o cale separată pentru bagaje. Oaspeții pot folosi parcul auto în relația de 1:1, ceea ce înseamnă că fiecare cameră corespunde la un loc de parcare. Întreaga clădire trebuie să fie dotată cu aer condiționat, lift (la hoteluri cu mai mult de un etaj). Hoteluri de cinci stele sunt de obicei situate în centrele orașelor.
Asistență oaspeți: în hoteluri de 5 stele, oaspeții se pot bucura de mai multe servicii suplimentare, cum ar fi piscină, săli de sport, servicii trezire/ceas deșteptător, saloane de frumusețe, SPA, coafor, florărie, cameră de bagaje, spălătorie, curățătorie. În plus, oaspeții au acces la restaurante, baruri, cluburi, cafenele, camere de relaxare. Hotelurile de 5 stele sunt dotate și cu centre de afaceri unde se pot organiza conferințe, întâlniri sau evenimente speciale.
Personal: Personalul de la recepție, de regulă, vorbește cel puțin două limbi străine, iar personalul care se ocupă de întreținere trebuie să cunoască elemente de bază ale limbilor străine. Deseori, în hoteluri de 5, oaspeții primesc servicii de concierge.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!