Hotelurile de 3 stele

Hotelurile de 3 stele

Hotelurile de 3 stele au, de obicei, un standard ridicat.
Camera și baia: toate camerele au baie proprie, telefon, TV, lenjeria de pat se înlocuiește în fiecare zi. Paturile single au dimensiuni de 90 x 200 cm, iar cele duble de 140 x 200 cm. La fiecare pat ar trebui să existe o noptieră cu lamă, camera trebuie să fie dotată cu lumini pe plafon, birou, cuier, oglindă pe perete, masă de cafea.
Dimensiune cameră: 1 singur pat - 10 mp, 2 paturi - 14 mp, 3 paturi - 16 mp.
Facilități: hotelul trebuie să aibă o intrare separată pentru oaspeți spre recepție, restaurant sau lobby. Aprovizonarea se va face pe o cale separată. Oaspeții trebuie să poată beneficia de parcare și facilități pentru persoanele cu handicap. Stația de taxi trebui să fie în apropiere, la maxim 100 de metri distanță. Structurile de primire turiști cu mai mult de trei etaje trebuie să fie echipate cu lifturi, iar în toată clădirea trebuie să funcționeze un sistem de ventilație, apa rece și caldă să fie curentă.
Asistență oaspeți: serviciu de room service disponibil până la ora 22:00, cameră pentru depozitarea bagajelor, servicii de schimb valutar, spălătorie, camere pentru organizat conferințe. Hotelul mai trebuie să ofere și posibilitatea închirierii unor echipamente pentru recreere.
Personal: Personalul de la recepție trebuie să aibă studii superioare de specialitate.

Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky Travel Search.

Ajutaţi-ne la îmbunătăţirea articolului
Anulare
Vă mulțumim!

Sugestille ne ajută să realizăm articole utile pentru dvs.

Momentan nu s-au putut transmite sugestiile dvs.

Retrimiteți Încercați mai târziu