Meniu

Hotelurile de 2 stele

Hotelurile de 2 stele

Standardele se aplică la stucturile de primire turiști din România. Clasificarea poate varia de la țară la țară, în funcție de reglementările fiecărei țări.
Camera și baia: patul pentru o singură persoană ar trebui să aibă o dimensiune de 90 x 200 cm, iar cel pentru 2 persoane 140 x 200 cm. La fiecare pat ar trebui existe o noptieră. În plus, în cameră trebuie să fie un dulap, masă sau birou, oglindă, cuier de perete. Echipamentele suplimentare includ: radio, TV, covor, scrumieră, coș de gunoi. Baia ar trebui să fie în cameră și ar trebui să fie dotată cu duș sau cadă, toaletă, chiuvetă și lavoar.
Dimensiune cameră: 1 singur pat -  9 mp, pat dublu - 12 mp, 3 paturi - 15 mp, 4 paturi - 18 mp.
Facilități: structura de primire turiști trebuie să aibă acces direct în lobby la receptie, parcare, acces ușor la hotel. Telefonul trebuie să fie disponibil pentru oaspeți de la receptie și pe fiecare etaj. Hoteluri care au mai mult de cinci etaje trebuie să fie echipate cu lift.
Asistență oaspeți: serviciu de trezire, room service (12 ore). În clădire ar trebui să existe un cafe bar, restaurant sau bar. Lenjeria se schimbă la cerere (obligatoriu de două ori pe săptămână). Hotelul trebuie să furnizeze o cameră pentru depozitarea bagajelor, cutii pentru depozitarea obiectelor de valoare, o cameră de relaxare cu televizor și mic dejun inclus în tarif. Serviciile opționale sunt: schimb valutar, spălătorie, călcat. Personalul trebuie să fie instruit în acordarea primului ajutor.
Personal: Personalul trebuie să cunoscă cel puțin o limbă străină.


Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!