Meniu

Hoteluri de 1 stea

Hoteluri de 1 stea

Standardele se aplică la stucturile de primire turiști din România. Clasificarea poate varia de la țară la țară, în funcție de reglementările fiecărei țări. Condițiile generale care trebuie îndeplinite de astfel de hoteluri sunt:
Camera și baia: în cameră trebuie să fie pat, dulap, noptieră, chiuvetă cu oglindă, un cuier de perete și o masă cu un scaun. Camera nu trebuie să fie echipată cu baie. Baia se poate afla în hol și este comună pentru mai multe camere. Apa caldă și rece trebuie să fie curentă toată ziua și toată noaptea.
Dimensiuni: 1 pat single - 10 mp, pat dublu2 - 11mp, 3 paturi - 14 mp, 4 paturi - 20 mp.
Facilități: intrare separată pentru oaspeți. Oaspeții trebuie să aibă acces la telefonul public (sau telefon la recepție), TV și radio. În cazul în care hotelul are mai mult de 6 etaje, acesta trebuie dotat cu un lift.
Asistență oaspeți: hotelul trebuie să fie echipat cu un birou, apel de trezire, schimbarea lenjeriei la cererea clienților, un restaurant sau snack bar. Angajații trebui să fie instruiți în acordarea primului ajutor. Hotelul de 1 stea trebuie să mai ofere spațiu de depozitare a bagajelor, seif în recepție.
Personal: Personalul de la recepție trebuie să aibă cel puțin finalizat învățământul secundar și să cunoască cel puțin o limbă străină.
Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!