Meniu

Transportul de la aeroport

Transportul de la aeroport

Unele hoteluri oferă servicii de transfer de la aeroport. În descrierile hotelurilor din oferta noastră sunt publicate serviciile pe care le oferă fiecare hotel în parte. Dacă hotelul ales de dumneavoastră oferă acest serviciu, puteți face o cerere imediat după ce ați finalizat rezervarea, apelând Serviciul Clienți sau prin e-mail la adresa info@esky.ro.
Este important să știți că hotelul își rezervă dreptul de a refuza cereri sau de a percepe o taxă pentru prestarea acestui serviciu. De cele mai multe ori, marile aeroporturi internaționale oferă un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul către hotelurile din apropiere.
Informații privind autobuzele gratuite de transfer sunt disponibile pe site-urile aeroporturilor sau la biroul de informații de pe terminal.

 

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!