Transportul de la aeroport

Transportul de la aeroport

Unele hoteluri oferă servicii de transfer de la aeroport. În descrierile hotelurilor din oferta noastră sunt publicate serviciile pe care le oferă fiecare hotel în parte. Dacă hotelul ales de dumneavoastră oferă acest serviciu, puteți face o cerere imediat după ce ați finalizat rezervarea, apelând Serviciul Clienți sau prin e-mail la adresa info@esky.ro.
Este important să știți că hotelul își rezervă dreptul de a refuza cereri sau de a percepe o taxă pentru prestarea acestui serviciu. De cele mai multe ori, marile aeroporturi internaționale oferă un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul către hotelurile din apropiere.
Informații privind autobuzele gratuite de transfer sunt disponibile pe site-urile aeroporturilor sau la biroul de informații de pe terminal.

 

Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky Travel Search.

Sunteți interesat, însă aveți nevoie de mai multe informații?
Anulare
Vă mulțumim!

Sugestille ne ajută să realizăm articole utile pentru dvs.

Momentan nu s-au putut transmite sugestiile dvs.

Retrimiteți Încercați mai târziu