Meniu

Procesul de check-in la hotel

Procesul de check-in la hotel

Când ajungeți la hotel trebuie să mergeți la recepție și să prezentați voucher-ul și cartea dumneavoastră de identitate sau pașaportul.
Hotelurile oferă servicii de recepție 24 de ore pe zi, însă check-in-ul (cazarea) se face după ora 14:00 până la ora 24:00, iar check-out-ul (părăsirea hotelului) se face până la ora 12:00. În unitățile mai mici sau în pensiuni aceste reguli pot fi diferite, de aceea clienții trebuie să verifice în prealabil regulile unității de cazare.

În timpul procedurii de cazare verificați care sunt echipamentele pe care le puteți utiliza și facilitățile de care beneficiați în timpul sejurului. După înregistrare, oaspetele primește cheia (sau cardul) camerei.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!