Meniu

Camerele standard și facilitățile oferite

Camerele standard și facilitățile oferite

Facilitățile oferite de hotel depind, în mare măsură, de standardul hotelului (numărul de stele). Cu toate acestea, camerele standard oferă în general o serie de facilități ce pot fi regăsite la hoteluri din orice țară.

Standard
Facilitățile unei camere standard: pat, noptieră, dulap/garderobă, birou sau măsuță de cafea, oglindă, cuier de perete pentru îmbrăcăminte, lampă. În cameră mai pot fi și alte echipamente: TV, telefon, radio, etc. Camera este dotată cu o baie, montată diferit, în funcție de standardul hotelului, cu accesorii: de la prosoape de baie, săpun, uscatoare de par, cântare, produse cosmetice.

Familie
Camerele de familie (abreviere: FAM) sunt, de obicei, versiunea extinsă a camerelor standard. Acestea sunt mai mari, iar echipamentul nu diferă semnificativ de al camerelor standard. Cu toate acestea, pot fi adaptate pentru a primi mai mulți vizitatori. (De exemplu, dulap mai mare, mai multe scaune etc.).

Apartamente

Apartamentul (abreviere: APT) este o cameră cu echipament standard, dar dotată în plus cu o chicinetă, veselă și tacâmuri. În aceste camere vă puteți pregăti propriile mese. În unele cazuri, acestea pot consta chiar din 2 camere separate (pentru copii).

Tipuri de paturi

  • Dimensiunile patului depind de fiecare hotel:
  • Cazare în cameră dublă (twin): un pat pentru o persoană, dimensiuni 90 x 190-200 cm*
  • Pat dublu (double bed): pat pentru două persoane,  dimensiuni de 140 x 190-200 cm*
  • Cazare „queen size”: mai mult decât dublu, de multe ori dimensiunea saltelei este de 153-160 x 203 cm*
  • Cazare „king-size”: mai mare decât un pat „queen size", de multe ori dimensiunea saltelei este 198 - 200* x 203-210 cm*. 

*În funcție de țară

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

 

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!