Meniu

Copii

Copii

Fiecare hotel are propriile reguli pentru cazarea cu copii. Unele hoteluri au tarife speciale pentru copiii sub o anumită vârstă (de exemplu, sub 4 sau chiar 12 ani), unele nu percep taxe pentru cazarea copiilor cu vârsta pâna la 5-7 ani, dar aceasta depinde de politica fiecărei unități în parte. Copilul este cazat în aceeași cameră cu părinții și, în funcție de vârstă, poate dormi în același pat cu părinții sau într-un pat suplimentar.

Hotelurile cu standard ridicat oferă de multe ori servicii de asistență și îngrijire a copiilor sau dispun de camere speciale pentru cei mici.
Șederea minorilor fără supravegherea unui adult este permisă în cazuri extrem de rare și în funcție de regulamentul hotelului.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!