Copii

Copii

Fiecare hotel are propriile reguli pentru cazarea cu copii. Unele hoteluri au tarife speciale pentru copiii sub o anumită vârstă (de exemplu, sub 4 sau chiar 12 ani), unele nu percep taxe pentru cazarea copiilor cu vârsta pâna la 5-7 ani, dar aceasta depinde de politica fiecărei unități în parte. Copilul este cazat în aceeași cameră cu părinții și, în funcție de vârstă, poate dormi în același pat cu părinții sau într-un pat suplimentar.

Hotelurile cu standard ridicat oferă de multe ori servicii de asistență și îngrijire a copiilor sau dispun de camere speciale pentru cei mici.
Șederea minorilor fără supravegherea unui adult este permisă în cazuri extrem de rare și în funcție de regulamentul hotelului.

Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky Travel Search.

Interested but need more info?
Anulare
Vă mulțumim!

Sugestille ne ajută să realizăm articole utile pentru dvs.

Momentan nu s-au putut transmite sugestiile dvs.

Retrimiteți Încercați mai târziu