Meniu

O călătorie convenabilă în Grecia cu AEGEAN

O călătorie convenabilă în Grecia cu AEGEAN

Plănuieşti o excursie în Grecia ȋnsorită? Una dintre cele mai populare destinații de vacanță atrage turiști din întreaga lume şi nu este deloc o surpriză. Grecia oferă o multitudine de atracții și obiective turistice care te lasă fără glas, toate înconjurate de peisaje extraordinare. În tot acest timp, compania aeriană AEGEAN se va asigura că orice călătorie către oraşul grecesc ales de tine este convenabilă.

Vacanță în Grecia - bucătărie locală, monumente și plaje

Grecia este o alegere excelentă indiferent de anotimp. Țara este renumită pentru mâncarea gustoasă, bogată în fructe de mare, pește, brânză feta și condimente și băuturile aromate. Iernile blânde și verile calde, însorite, ȋi vor face să se simtă bine atât pe cei care vizitează Grecia ȋn mijlocul sezonului, cât şi ȋn extrasezon. Aici vei vedea monumentele celebre ale Atenei, considerată leagănul civilizației europene. Te vei relaxa pe celebra plajă neagră sau roșie de pe insula vulcanică Santorini, fermecătoare cu clădirile sale albe. Salonic garantează că vei fi aproape de plaje, de atracții și de monumente interesante (nu uita să vizitezi Rotunda şi punctul de belvedere de pe Turnul Alb).

Când te gândeşti la Grecia, vezi Creta în fața ochilor? Este una dintre cele mai populare insule printre turişti. Aici poți petrece momente de neuitat nu numai pe plajă, ci și plimbându-te de-a lungul defileului Samaria. Nu uita să vizitezi și Heraklion, orașul lui Hercule. La rândul său, insula Mykonos nu ȋnseamnă doar celebra biserică Paraportiani și arhitectura deosebită. Este totodată, poate mai presus de toate, o stațiune de vacanță ȋn adevăratul sens al cuvântului, plină de viață la orice oră din zi și din noapte.

Zboruri spre Grecia – AEGEAN

De mulți ani, Grecia se află ȋn topul destinaţiilor de vacanţă, astfel că turiștii au la dispoziție o ofertă diversificată de zboruri către cele mai mari orașe. Fie că plănuieşti să vizitezi Atena sau cea mai mare insulă grecească – Creta - poți folosi serviciile AEGEAN. Aceasta e cea mai mare companie aeriană grecească, oferind peste 100 de zboruri către Grecia, precum și zboruri interne. Ai garanţia că vei găsi un zbor care să se potrivească itinerariului tău.

Compania aeriană oferă zboruri convenabile către Grecia. AEGEAN este renumită pentru punctualitate, mâncare gustoasă adaptată la ruta de zbor și oferta variată de divertisment la bord. Călătorii pot avea un zbor plăcut folosind AEGEAN Stream și WiFi gratuit. De asemenea, în timpul zborului este disponibil un serviciu de cumpărături în magazinul de la bord. Când călătoreşti cu AEGEAN poți profita și de programul Miles & More cu care vei acumula mile pentru zborurile efectuate și le poţi schimba cu recompense atractive. Serviciul de selectare a locurilor și opțiunea de a face upgrade de la clasa economică la clasa business (serviciu disponibil pe anumite rute) sunt populare în rândul călătorilor.

Eşti gata pentru o vacanță în Grecia? Cumpără chiar astăzi biletul pentru o călătorie însorită spre Grecia și bucură-te de preţuri atractive. Utilizând motorul de căutare eSky, poți achiziționa şi pachetul Zbor+Hotel, care este foarte convenabil atunci când ȋţi organizezi călătoria pe cont propriu.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!