După aterizare

După aterizare

Unde trebuie să mergeți după aterizarea avionului?
La aterizare, personalul avionului vă va informa când este momentul să vă îndreptați spre ieșirea din aeronavă. Pasagerii sunt apoi transportați cu autobuzul către poarta de debarcare, pe terminalul de sosiri al aeroportului.
La sosire vi se va solicita documentul de identitate pentru control, eventual viza. Pentru a ieși de pe terminal  e suficient să urmăriți indicatoarele din aeroport.

Zbor cu escală
In cazul zborurilor cu escală, bagajele sunt de regulă transportate de compania aeriană de la un zbor la altul, fără ca pasagerul să fie nevoit să se ocupe de acest aspect.
In  funcție de durata dintre zboruri, pasagerii se îndreaptă spre poarta de îmbarcare a următoarei curse sau spre sala de așteptare.

Aflați aici cum faceți recepția bagajelor.
Mai multe informații despre cum se ajune la/ de la aeroport găsiți aici.

Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky Travel Search.

Sunteți interesat, însă aveți nevoie de mai multe informații?
Anulare
Vă mulțumim!

Sugestille ne ajută să realizăm articole utile pentru dvs.

Momentan nu s-au putut transmite sugestiile dvs.

Retrimiteți Încercați mai târziu