Meniu

Zboruri directe

Zboruri directe

În lista de rezultate ale căutării sunt afișate și informații despre tipul zborului: direct sau cu escală/escale. Dacă doriți să fie afișate exclusiv zborurile directe, selectați în motorul special pentru "Căutare Avansată" opțiunea „Doar zborurile directe”, iar rezultatele căutării vor conține doar zborurile fără escală.

Zboruri directe cu opriri
Spre deosebire de zborurile cu escală, cele directe cu opriri sunt motivate de necesitatea de realimentare a aeronavei. În aceste condiții, pasagerii sunt debarcați din motive de siguranță și direcționați către sălile de așteptare sau către culoarele de tranzit de pe aeroporturi pentru scurt timp, până la repunerea în funcțiune a aeronavei. Realimentarea unui avion durează aproximativ 45 de minute, fapt pentru care în timpul acestor opriri pasagerii nu trebuie să părăsească incinta aeroportului.

Zborurile direct sau cu escală?
Chiar dacă de cele mai multe ori zborurile directe sunt preferabile celor cu escală, nu strică să le aveți în vedere și pe acestea din urmă, mai ales dacă alegerea cursei se face în funcție de tariful biletului de avion. Astfel, zborurile cu escală pot fi mai ieftine, uneori, decât cele directe, dar principalul inconvenient este că durează mai mult, calculând și timpul petrecut între curse.
De asemenea, în alegerea zborului luați în considerare și proximitatea aeroportului de oraș. Se poate dovedi mai convenabil să alegeți un zbor cu escală al unei companii de linie, cu destinația finală pe un aeroport aflat în apropierea unui oraș, decât un zbor direct cu o companie low-cost care aterizează pe un aeroport aflat la distanță considerabilă de oraș.
Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!