Meniu

Este necesară asigurarea de călătorie pentru femeile însărcinate?

Este necesară asigurarea de călătorie pentru femeile însărcinate?

Dacă nu există contraindicații medicale pentru femeile însărcinate și pot călători cu avionul (conform restricțiilor impuse de companiile aeriene), în momentul în care planifică o călătorie în străinătate trebuie să aibă în vedere și achiziționarea unei asigurări de călătorie, care oferă asistență sau acoperă cheltuielile în caz de îmbolnăvire bruscă sau accident.

Condițiile de asigurare reglementeză strict criteriile de protecție a femeilor însărcinate. De exemplu, asiguratorul nu acoperă costurile medicale asociate cu întreruperea sarcinii, cu excepția cazului în care este necesară pentru a salva viața sau pentru a asigura sănătatea persoanei asigurate. Pentru mai multe informații, citiți condițiile generale de asigurare.
Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!