Meniu

Programe de fidelizare ale companiilor aeriene

Programe de fidelizare ale companiilor aeriene

Programele de fidelizare sunt un mare avantaj pentru companiile aeriene de linie. Pasagerii înscriși se pot bucura de numeroase facilități, reduceri și promoții la biletele oferite de companiile de linie.

Pentru pasagerii care călătoresc des este recomandat să se înscrie într-un astfel de program. Programele sunt gratuite și înscrierea se poate face prin contactarea companiei sau sunând la Serviciul Clienți.

Majoritatea companiilor aeriene au propriile programe de fidelizare asociate alianțelor ca Star Alliance, Sky Team și One World. Dacă doriți să călătoriți cu liniile Lufthansa, Brussels Airlines sau SAS, contul dumneavoastră va face parte din programul Miles & More.

De obicei punctele din programul de fidelizare sunt obținute pentru zborurile efectuate sau dacă folosiți serviciile partenerilor programului. Deținerea unui card de fidelizare vă dă posilitatea de a intra în saloanele VIP de așteptare sau de a vă alege locurile în avion.

Rețineți!
Dacă sunteți membru al unui program de fidelizare, asigurați-vă că ați furnizat această informație, fie în timpul efectuării rezervării, fie imediat după ce ați făcut rezervarea online.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!