Meniu

One World

One World

One World este cunoscută ca fiind una dintre cele mai mari alianțe de companii aeriene din lume. Fondatorii alianței fac parte din cele mai cunoscute companii aeriene din lume, printre care American Airlines și British Airways. Alianța One World deservește mai mult de 750 de aeroporturi și operează peste 10 000 de zboruri zilnice.

Istoria alianței
Alianța One World a fost fondată de către American AirlinesBritish Airways, Cathay Pacific și Qantas în 1998. De atunci, grupului i s-au mai adăugat companiile Lufthansa, Iberia Airlines și Japan Airlines. Alianța a câștigat numeroase premii prestigioase. În 2010, a câștigat titlul de "Cea mai bună alianță din lume 2010" acordat de Skytrax. În prezent, din alianță fac parte 12 companii aeriene.

Cum funcționează programul de fidelizare?
Pentru a face parte din programul One World, trebuie să aplicați pe unul din site-urile companiilor membre. Multe companii din alianță au propriul program de fidelizare. De exemplu, compania Finnair oferă pasagerilor un program numit Finnair Plus, ce face posibilă acumularea milelor indiferent de linia aeriană cu care călătoriți.
Milele sunt colectate la fiecare zbor cu una din companiile din alianță, precum și la zborurile cu alte companii care au încheiate acorduri în regim code-share. Milele pot fi folosite în schimbul rezervărilor la biletele de avion, pentru adăugarea bagajelor suplimentare sau pentru cumpărături în magazinele afiliate.

Companiile membre One World
American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, Japan Airlines (JAL), LAN, Malév Hungarian Airlines, Mexicana, Qantas, Royal Jordanian, S7 Airlines. 

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!