Meniu

Mesele în timpul zborului

Mesele în timpul zborului

Companii aeriene low-cost
La bordul companiilor low-cost, pasagerii nu beneficiază de mese incluse în tariful biletului de avion, dar acestea pot fi achiziționate contra cost.

Companii aeriene de linie
La operatorii de linie, mesele la bord sunt pregătite în funcție de rută, orele de plecare și de sosire, durata zborului. Astfel, se poate servi mic dejun, gustare, cină sau prânz, plus băuturi.
În cazul zborurilor transoceanice, companiile aeriene oferă de obicei mai multe tipuri de preparte: vegetariene, fără gluten, pentru copii sau bebeluși, koșer etc. Alegerea tipului de mâncare la bord poate fi făcută în momentul rezervării, fie online sau prin Serviciul Clienți.

La clasele întâi și business, mesele sunt preparate de bucătari renumiți și constau în: aperitiv, fel principal, desert, băuturi, toate servite în veselă de porțelan.
Informații detaliate despre serviciile oferite la bord găsiți pe site-urile companiilor aeriene.
Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!