Meniu

Informații aeroporturi

Informații aeroporturi

Centrul de călătorii online eSky.ro a adunat informații cu privire la aeroporturile din jurul lumii. Impresiile de călătorie și alte observații sunt o reală sursă de informații pentru cei care vor să călătorească. eSKY.ro a reușit să adune părerile clienților despre aeroporturile din toată lumea, în cea mai mare bază de date din România.

Pasagerii pot nota un aeroport pe o scală de la 1 la 6 în care pot evalua amplasarea, serviciile, confortul oferit, parcarea și chiar cazarea la hotelurile din apropiere.

Locul de amplasare - turiștii pot evalua dacă aeroportul este situat într-o zonă ușor accesibilă și dacă sunt mijloace de transport pentru a ajunge din orașele apropiate la aeroport.
Semnalizare - Indicatoarele sunt vitale în aeroport. Amplasarea acestora influențează în mare măsură orientarea pasagerilor pe terminale, astfe încât un sistem bine pus la punct de indicatoare și semne de atenționare poate contribui la degajarea  traficului de pasageri pe aeroport, la fluidizarea fluxului de persoane care circulă între terminale și la evitarea ambuteiajelor.
Serviciile- Turiștii își pot spune părerea cu privire la serviciile oferite în aeroport, dacă au acces la restaurant, magazine, internet, săli de așteptare special amenajate pentru copii, ghișee de informații sau de rent-a-car etc.
Check-in - Ușurința efectuării check-in-ului, dacă serviciul este aglomerat etc.
Sala de așteptare - Pasagerii pot evalua cât de confortabilă este sala de așteptare, dacă oferă toate condițiile necesare în timpul șederii lor în aeroport.
Parcarea - Pentru persoanele care sosesc la aeroport cu mașina, parcarea este un element important. Prin sistemul de notare de la 1 la 6 se pot evalua disponibilitatea, distanța până la terminale, costurile etc.
Hotelul - Mulți pasageri consideră foarte importantă situarea hotelului în apropierea aeroportului.
Din moment ce nu fiecare călător folosește parcarea auto sau hotelul aeroportului, ultimele două categorii nu sunt obligatorii.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!