Meniu

Contul dumneavoastră eSky: ce oferă și cum să îl folosiți?

Contul dumneavoastră eSky: ce oferă și cum să îl folosiți?

Pentru a oferi utilizatorilor noștri servicii confortabile, dezvoltăm în mod constant contul dumneavoastră eSky. Verificați cum vă puteți gestiona mai bine rezervările prin intermediul contului și de ce merită să vă creați un cont!

Unde mă pot autentifica sau înregistra?

Link-ul către contul dumneavoastră poate fi găsit în bara de meniu de pe site-urile eSky sau direct la această adresă.

Dacă aveți un cont, vă puteți conecta folosind adresa de e-mail și parola. Asta e tot!

Dacă nu aveți încă un cont, vă puteți înregistra introducând adresa de e-mail. Apoi vom trimite pe adresa dumneavoastră de e-mail un link pe care îl puteți utiliza pentru a seta o parolă. După setarea parolei, vă puteți folosi contul.

Ce este contul dumneavoastră eSky?

Contul dumneavoastră eSky este locul în care vă puteți gestiona cu ușurință rezervările - inclusiv pentru zboruri și hoteluri. Prin intermediul acestuia vă puteți adăuga și salva detaliile pentru check-in-ul online. În plus, utilizatorii autentificați beneficiază de oferte speciale la cazare și pot primi notificări cu privire la modificările de preț ale zborurilor de care sunt interesaţi. Acest lucru face căutarea de călătorii ieftine și mai ușoară.

În plus, contul permite rezervarea mai rapidă și mai convenabilă a zborurilor și a hotelurilor deoarece nu trebuie să completați formularele de rezervare de fiecare dată. Este cu adevărat important, mai ales pentru persoanele care călătoresc mult!

Ce puteți face în contul dumneavoastră?

Ce opțiuni pot fi găsite în contul dumneavoastră?

 1. Retrimiterea confirmării rezervării la adresa de e-mail selectată.
 2. Adăugarea detaliilor necesare pentru check-in-ul online - atât pentru dumneavoastră cât și pentru alți pasageri.
 3. Modificarea datei zborului - Contul dumneavoastră vă permite să trimiteți o solicitare dacă este posibil să modificați data zborului.
 4. Schimbarea datelor de contact - adresa de e-mail și numărul de telefon.
 5. Vizualizarea rezervărilor zborurilor și ale celor hoteliere.
 6. Informații privind vizele necesare (cu posibilitatea achiziționării lor) și alte documente, precum și regulile actuale de călătorie.
 7. Posibilitatea de a achiziționa servicii suplimentare precum:
  • bagaje înregistrate,
  • îmbarcare prioritară,
  • asigurare de călătorie,
  • închirieri auto,
  • rezervări cazare.
 8. Posibilitatea de a vă gestiona alertele de preț - setarea notificărilor despre cele mai bune prețuri de zbor pe rutele selectate.

Puteți găsi rezervările anterioare în contul dumneavoastră?

Dacă tocmai vă configurați contul eSky, puteți vizualiza și rezervările anterioare. Trebuie doar să utilizați formularul „Rezervările mele” disponibil pe ecran și să introduceți numărul rezervării dumneavoastră eSky. Atenție! Pentru a importa rezervările anterioare, acestea trebuie să fi fost făcute cu aceeași adresă de e-mail utilizată pentru contul dumneavoastră curent.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!