Expirarea rezultatelor căutării

Expirarea rezultatelor căutării

După o anumită perioadă de timp, rezultatele căutării pot expira. Aceasta se datorează schimbărilor dinamice în disponibilitatea locurilor și a tarifelor oferite de companiile low-cost și de linie. În aceste condiții, pentru a avea acces la ofertele curente, vă rugăm să reluați căutarea. Acest lucru se realizează în două feluri:

După un anumit interval de timp, sistemul vă informează că rezultatele căutării au expirat. Mesajul de atenționare conține două opțiuni: fie de revenire la pagina cu rezultate, fie de reluare a căutării.
În orice moment puteți reîmprospăta rezultatele căutării introducând noile criterii de căutare în motorul de căutare din partea stânga a ecranului. Formularul conține ultimele criterii folosite la căutarea inițială, astfel încât puteți alege să modificați numai anumiți parametri ai căutării.

Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky Travel Search.

Interested but need more info?
Anulare
Vă mulțumim!

Sugestille ne ajută să realizăm articole utile pentru dvs.

Momentan nu s-au putut transmite sugestiile dvs.

Retrimiteți Încercați mai târziu